Oferte Charter Avion - Litoral Benalmadena, Costa Del Sol, Spania ☀️ 2022

Charter Avion - Benalmadena 2022

Benalmadena 2022 face parte din regiunea Costa Del Sol din Spania.

In Benalmadena sunt 47 hoteluri, din care 18 hoteluri de 4 stele, 15 hoteluri de 3 stele, 14 hoteluri de 2 stele.

Filtre Benalmadena 2022

Filtreaza hotelurile din Benalmadena pe baza numarului de stele:

Filtreaza hotelurile din Benalmadena pe baza tipului de masa:

Vezi hoteluri/orase din Benalmadena cu diferite facilitati des cautate si folositoare:

Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Alay incepand cu 1,198.00 €
Plecare 22 Octombrie 2022, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Mac Puerto Marina incepand cu 1,217.00 €
Plecare 1 Octombrie 2022, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Sunset Beach Club incepand cu 1,217.00 €
Plecare 22 Octombrie 2022, 7 nopti, Fara Masa
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel First Flatotel Internacional incepand cu 982.00 €
Plecare 8 Octombrie 2022, 7 nopti, Fara Masa
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Medplaya Bali incepand cu 1,021.00 €
Plecare 14 Mai 2022, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Palmasol Hotel incepand cu 1,080.00 €
Plecare 22 Octombrie 2022, 7 nopti, Fara Masa

Preturile prezente pe aceasta pagina, referitoare la hotelurile din Benalmadena, sunt orientative, calculate pentru 2 persoane, pe baza prețurilor aplicate în ultimele 60 de zile. Pretul corect din acest moment este afisat in pagina de rezervare si este calculat in functie de ofertele si disponibilitatea curenta.

Petreceți o vacanță însorită în Benalmadena

    Majoritatea populației este concentrată în Arroyo de la Miel, care este centrul economic al orașului Banalmadena Costa. Sejururile petrecute în  Banalmadena Costa nu au cum să fie plictisitoare, deoarece stațiunea dispune de o gamă variată de facilități turistice. Stațiunea  Banalmadena Costa se bucură de un climat mediteraneean subtropical, astfel încât verile vor fi lungi, iar iernile blânde. Deși temperaturile sunt ridicate, briza mării le face mai suportabile. În Banalmadena Costa, temperaturile medii în timpul verii se situează în jurul valorii de 30 grade Celsius, iar iarna se apropie de 17 grade Celsius. Cele mai bune plaje din  Banalmadena Costa sunt concentrate în jurul Puerto Marina. În stațiune, turiștii vor descoperi de la plaje întinse și nisipoase, perfecte pentru familii, la plaje izolate, mărginite de stânci, unde înotătorii experimentați se vor putea bucura de relaxare fără ca aglomerația să-I deranjeze. Turiștii vor putea să se bucure de relaxare și distracție și pe plajele din Torremuelle. Acestea sunt ceva mai puțin aglomerate ca plajele din  Banalmadena Costa, ceea ce nu poate reprezenta decât un mare plus.

poza Petreceți o vacanță însorită în  Benalmadena

  Cele mai multe atracții ale stațiunii Banalmadena Costa sunt concentrate în zona Benalmadena Costa. Aici turiștii vor avea la dispoziție plaje aurii, o multitudine de restaurante, cafenele și baruri. De asemenea, turiștii vor putea să-și petreacă timpul în Parcul Paloma, unde vor putea admira o gamă uimitoare de plante locale și plante exotice, precum și animale care se plimbă libere pe tot cuprinsul parcului. Parcul din Banalmadena Costa este foarte bine amenajat, pe cuprinsul său existând grădini tematice, cascade spectaculoase și un lac. În apropierea parcului, turiștii vor descoperi Selwo Marina, unde vor putea vedea de aproape delfini, lei de mare, crocodili, păsări exotice și șerpi. Mai nou, în Selwo Marina veți putea vedea și pinguini. Turiștii care au în plan să petreacă un sejur în Banalmadena Costa vor avea ocazia de a vizita și Castelul lui Bil-Bil. Castelul a fost construit în anul 1934, în stil neo-arab, iar în prezent acesta găzduiește tot felul de expoziții și evenimente culturale. O altă atracție a stațiunii Banalmadena Costa este reprezentată de Puerto Marina,  care cuprinde un port de agrement, un mall în aer liber și un complex de clădiri plutitoare. Accesul către Puerto Marina se face prin intermediul unei promenade. În Puerto Marina veți descoperi și Sea Life, unde veți putea admira o mulțime de viețuitoare subacvatice.

   Benalmadena Pueblo, după cum se poate deduce și din nume, este partea cea mai veche a orașului Banalmadena Costa, un sat autentic andaluz, traversat de străduțe înguste, de-a lungul cărora sunt situate case vopsite în alb. Turiștii care vizitează această zonă se vor putea bucura de mese tradiționale în piețele pitorești și de priveliști senzaționale către coastă și mare. 

poza Petreceți o vacanță însorită în  Benalmadena

Plaje din stațiunea Benalmadena

Benalmadena este una dintre cele mai fermecătoare stațiuni din Costa del Sol. Cu toate acestea, nu este o destinație de vacanță prea cunoscută în rândul turiștilor români. Stațiunea Benalmadena se bucură de o coastă ce măsoară circa 10 kilometri lungime, de-a lungul cărora turiștii vor descoperi plaje potrivite pentru familii cu copii, plaje dedicate surferilor, plaje populare în rândul tinerilor și plaje pentru nudiști.

Citeste mai mult.

Atracții turistice Benalmadena: Parcul Paloma

  Parcul Paloma este situat în inima orașului Banalmadena Costa, la mai puțin de 300 de metri de litoral. Parcul Paloma se întinde pe o suprafață de 200.000 metri pătrați și a fost inaugurat în 1995. De atunci, Parcul Paloma este preferatul localnicilor, dar și a turiștilor care vizitează Banalmadena Costa.

Citeste mai mult.