Oferte Charter Avion - Litoral Marbella, Costa Del Sol, Spania ☀️ 2022

Charter Avion - Marbella 2022

Marbella 2022 face parte din regiunea Costa Del Sol din Spania.

In Marbella sunt 88 hoteluri, din care 9 hoteluri de 5 stele, 33 de hoteluri de 4 stele, 39 de hoteluri de 3 stele, 7 hoteluri de 2 stele.

Filtre Marbella 2022

Filtreaza hotelurile din Marbella pe baza numarului de stele:

Filtreaza hotelurile din Marbella pe baza tipului de masa:

Vezi hoteluri/orase din Marbella cu diferite facilitati des cautate si folositoare:

Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Marbella Inn incepand cu 1,119.00 €
Plecare 22 Octombrie 2022, 7 nopti, Fara Masa

Preturile prezente pe aceasta pagina, referitoare la hotelurile din Marbella, sunt orientative, calculate pentru 2 persoane, pe baza prețurilor aplicate în ultimele 60 de zile. Pretul corect din acest moment este afisat in pagina de rezervare si este calculat in functie de ofertele si disponibilitatea curenta.

Petreceți un sejur încântător în Marbella

    Orașul Marbella nu este vizitat doar pentru istoria sa, ci are foarte multe de oferit și în ceea ce privește facilitățile turistice. Astfel, vizitatorii săi se vor putea bucura de plaje întinse, spații verzi, porturi de agrement, terenuri de sport și mult soare.

  În inima centrului istoric al orașului Marbella turiștii vor descoperi fermecătoarea Plaza de Los Naranjos, o piață renascentistă, înconjurată de grădini luxuriante. Piața de Los Naranjos este inima orașului Marbella, fiind extrem de populară atât în rândul turiștilor, cât și a localnicilor, care ies aici pentru a se plimba sau pentru a socializa. În mijlocul pieței au fost plantați câțiva portocali, care, atunci când înfloresc, parfumează toată piața. Pe laturile pieței sunt dispuse restaurante și cafenele, precum și câteva clădiri istorice, așa cum este cazul Primăriei, Casa Consistoriala, care a fost construită în anul 1572 și consolidată în secolul al XVII-lea. Pe cuprinsul Pieței de Los Naranjos se înalță și Biserica Ermita de Santiago, cea mai veche biserică parohială din Marbella.  Biserica este micuță, este vopsită în alb și găzduiește o statuie a Sfântului Apostol Iacob.

  O altă piață ce merită vizitată este Piața Bisericii, pe cuprinsul căreia se înalță Biserica Întrupării, care datează din secolul al XVI-lea. Pe cuprinsul acestei piețe veți descoperi mai multe turnuri care au făcut parte dintr-o fortificație arabă, din secolul al XI-lea, construită pentru a proteja orașul Marbella.  Pe cuprinsul orașului Marbella rezidă și atracții turistice cu o istorie mai îndelungată decât cele prezentate mai sus. În acest sens avem în vedere Biserica creștină timpurie Vega del Mar, Băile Gualdamina și Vila Romană din Rio Verde.

poza Petreceți un sejur încântător în Marbella

   Un sejur în Marbella se poate dovedi o experiență extrem de interesantă din punct de vedere cultural. Turiștii vor putea vizita Muzeul Contemporan de Gravură Spaniolă, cel mai mare muzeu de acest gen din Spania. Acesta funcționează în Spitalul Bazan, clădire ce datează din secolul al XVI-lea.  În cadrul muzeului sunt expuse peste 4000 de opere de artă din secolele XX și XXI. Printre exponate veți descoperi operele lui Pablo Picasso, Goya, Dali și Miro.

   Cea mai mare parte a turiștilor vizitează Marbella pentru a se bucura de plaje. Din fericire, Marbella se bucură de numeroase plaje, astfel că turiștii vor avea de unde alege. Plaja Rio Verde este situată în Puerto Banus, măsoară 900 metri lungime, există porțiuni acoperite cu nisip auriu, dar și porțiuni cu pietriș. Turiștii care vor alege să petreacă timp pe această plajă a orașului Marbella se vor bucura de parcare, hamace, șezlonguri, umbrele de soare, toalete și baruri. Plaja Puerto Banus este acoperită cu nisip fin, gri, și dispune de o mulțime de facilități (restaurante, baruri, hamace, umbrele de soare, dușuri, toalete și altele). Turiștii vor putea practica și sporturi nautice. Plaja El Pinillo este situată la circa 5 kilometri distanță de centrul orașului Marbella, se întinde pe 2,5 kilometri lungime și este acoperită cu nisip grosier. Este o plajă destul de aglomerată, însă vizitatorii săi se vor bucura de parcare, toalete, hamace și umbrele de soare.  Plaja La Fontanilla este o plajă acoperită cu nisip fin, de culoare aurie, și măsoară 900 metri lungime. Plaja Negueles este o plajă întinsă, măsoară 2,5 kilometri lungime și este acoperită cu nisip grosier. În ceea ce privește facilitățile, turiștii se vor bucura de parcare, șezlonguri, umbrele, magazine și restaurante. Plaja Los Monteros este amplasată în apropiere de Hotel Los Monteros Spa & Golf Resort și măsoară 2 kilometri lungime. Este acoperită cu nisip. Plaja La Bajadilla este destul de mică, măsoară 700 metri lungime, este îmbrăcată cu nisip și este destul de aglomerată. Turiștii care vizitează Marbella se vor putea bucura de soare și pe plaja Guadalmina, ce se întinde pe o distanță de 1, 7 kilometri. Turiștii vor putea ajunge aici fie cu autoturismul (plaja dispune de parcare proprie, fie cu autobuzul. Plaja Artola-Cabo Pino are o lungime de circa 1, 3 kilometri, este acoperită cu nisip fin, de culoare aurie, iar pe cuprinsul său există și câteva zone destinate nudiștilor. Pe această plajă turiștii vor putea practica sporturi nautice. Plaja San Pedro de Alcantara este una dintre cele mai mici plaje din Marbella, se întinde pe mai bine de 400 metri lungime.

poza Petreceți un sejur încântător în Marbella

  Puerto Banus este una dintre principalele atracții ale orașului Marbella, este situat la circa 10 kilometri distanță de orașul vechi și este cel mai modern port al orașului. Aici acostează sute de iahturi și de bărci, ceea ce situează portul în topul celor mai bune porturi de agrement din Spania. Zona portului este înțesată de restaurante și magazine. Astfel, turiștii vor putea lua masa pe una din terasele de aici, timp în care vor admira ambarcațiunile din port. În plus, Puerto Banus din Marbella oferă și facilități în ceea ce privește practicarea de sporturi nautice.

poza Petreceți un sejur încântător în Marbella
 

Puerto Banus - una dintre atracțiile stațiunii Marbella

    Puerto Jose Banus, cunoscut adesea doar ca Puerto Banus, este un luxos port de iahturi situat la circa 7 kilometri distanță de centrul orașului Marbella. Portul a fost construit în anul 1970 de către Jose  Banus, un dezvoltator imobiliar din oraș.

Citeste mai mult.