Oferte Cazare - Litoral Playa De En Bossa, Spania ☀️ 2024

Bucurați-vă de o vacanță animată în Playa D'en Bossa

    Acesta a fost inițial centrul de conferințe și expoziții a Insulei Ibiza, însă în anul 1987 a fost transformat în club de noapte. În decursul anilor, în cadrul acestui club au mixat DJ-i celebri, precum Carl Cox, Sasha, Robbie Rivera, Erick Morillo și alții. În ceea ce privește cazarea, recomandările noastre sunt: Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa, Garbi Ibiza Hotel And Spa, Hotel Apartamentos Playasol Jab, Hotel Bon Sol Prestige, Ebano Select Apartments-adults Only, Hotel Playasol The New Algarb, Hotel Torre Del Mar, Hotel Tropicana Ibiza Suites, Aparthotel Playasol Jabeque Soul, Hotel Algarb, Hotel Playasol The New Algarb și altele. Cele mai multe hoteluri sunt dispuse în apropiere de plajă. În  PLAYA DE EN BOSSA, veți descoperi numeroase snack baruri, fast food-uri, restaurate cu meniuri vegetariene și vegane, precum și restaurante luxoase, unde puteți lua cina într-un cadrul elegant.

   În timpul sezonului estival,  PLAYA DE EN BOSSA se aglomerează destul de mult. Ziua, turiștii iau cu asalt plaja stațiunii, unde se pot bucura de nisip cât vezi cu ochii, șezlonguri și umbrele. De-a lungul plajei funcționează o mulțime de baruri, astfel încât turiștii vor avea mereu la dispoziție gustări, băuturi rece, iar muzica va face ca atmosfera să fie și mai plăcută. Pe plajă sunt dispuse și restaurante și magazine. Pe plajă, turiștii vor putea să se relaxeze sau vor putea să se bucure de numeroase sporturi acvatice, precum padalos, scufundări, catamaran, jet ski, plimbări cu banana și altele. În plus, aceștia vor putea juca volei. Plaja stațiunii PLAYA DE EN BOSSA măsoară aproape 3 kilometri lungime, în timp ce lățimea sa este de 20-30 de metri. Turiștii vor dispune de vestiare, toalete, dușuri, acces pentru persoanele cu dizabilități. Plaja este supravegheată de salvamari. Plaja stațiunii PLAYA DE EN BOSSA este scăldată de ape limpezi, nu prea adânci, astfel încât și cei mici se vor putea bălăci fără a fi puși în pericol. La lăsare serii, turiștii se pot bucura de plimbări prelungite de-a lungul plajei, ocazie cu care vor putea admira un vechi turn de veghe și Dalt Vila ( partea veche a orașului Ibiza). Capătul sudic al plajei este ceva mai liniștit, iar cel nordic este raiul petrecăreților și a iubitorilor de muzică house.

poza Bucurați-vă de o vacanță animată în Playa D

   Odată cu lăsarea serii, turiștii pun stăpânire pe cluburile din stațiune. Ushuaïa și Hï Ibiza sunt cele mai celebre cluburi din PLAYA DE EN BOSSA și din întreaga insulă. An de an, aici mixează unii dintre cei mai cunoscuți DJ-i din lume. Stațiunea  PLAYA DE EN BOSSA este raiul iubitorilor de shopping, în stațiune fiind concentrate numeroase magazine cu articole vestimentare, articole pentru plajă, dar și magazine de suveniruri. În plus, turiștii vor descoperi mini market-uri la top pasul, iar vânzătorii stradali oferă stațiunii un plus de farmec. 

poza Bucurați-vă de o vacanță animată în Playa D