Oferte Cazare - Barcelona, Costa Brava, Spania 2021

Cazare - Barcelona 2022

      Orașul barcelona este situat în nordul coastei spaniole și este cu siguranță cel mai cosmopolit și fermecător oraș al Spaniei. barcelona este un oraș modern, care se bucură în același timp și de o istorie de mii de ani. Pe cuprinsul orașului, turiștii vor descoperi atracții cu arhitectură romanică, gotică, renascentistă și nu numai. Vizitând barcelona, turiștii  vor fi cu siguranță încântați de clădirile construite în ultimul secol. barcelona a fost un centru al arhitecturii moderniste și se distinge în principal datorită operelor lui Antoni Gaudi, care a reușit să ofere orașului un aspect nou și captivant. Un alt arhitect care a intrat în istoria orașului este Luis Doménechi Montaner, care a proiectat clădiri remarcabile în stil modernist, precum Palatul Muzicii Catalane, care în anul 1997 a fost încadrat printre construcțiile protejate de către UNESCO. 

Citeste mai mult

Barcelona 2022 face parte din regiunea Costa Brava din Spania.

In Barcelona sunt 1261 hoteluri, din care 71 de hoteluri de 5 stele, 486 de hoteluri de 4 stele, 458 de hoteluri de 3 stele, 178 de hoteluri de 2 stele, 68 de hoteluri de o stea.

Preturi pentru 2 adulti la
Claris Hotel incepand cu 1,138.00 €
Plecare 15 Iulie 2021, 7 nopti, Fara Masa
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Arts Barcelona incepand cu 2,066.00 €
Plecare 26 Septembrie 2021, 7 nopti, Fara Masa
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel El Palace incepand cu 1,854.00 €
Plecare 15 Iulie 2021, 7 nopti, Fara Masa
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Eurostars Grand Marina incepand cu 1,013.00 €
Plecare 15 Iulie 2021, 7 nopti, Fara Masa
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Majestic incepand cu 1,735.00 €
Plecare 15 Iulie 2021, 7 nopti, Fara Masa
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Mandarin Oriental Barcelona incepand cu 3,141.00 €
Plecare 15 Iulie 2021, 7 nopti, Fara Masa
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Melia Barcelona Sarria incepand cu 707.00 €
Plecare 25 August 2021, 7 nopti, Fara Masa
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Miramar Barcelona incepand cu 1,377.00 €
Plecare 26 Septembrie 2021, 7 nopti, Fara Masa
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Monument incepand cu 1,651.00 €
Plecare 15 Iulie 2021, 7 nopti, Fara Masa
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel The Level At Melia Barcelona Sky incepand cu 1,001.00 €
Plecare 26 Septembrie 2021, 7 nopti, Fara Masa

Bucurați-vă de un sejur fermecător în Barcelona

     Palatul a fost construit între anii 1905-1908 și este situat în vechiul cartier La Ribera. Fațada sa este impresionant decorată, cuprinzând diferite sculpturi, coloane îmbrăcate în mozaic și busturile celebrilor compozitori Bach, Beethoven și Palestrina. Dacă exteriorul Palatului Muzicii îl puteți admira oricând, pentru a admira interiorul său veți fi nevoiți fie să participați la un spectacol, fie să optați pentru un tur ghidat, vizitele individuale fiind imposibile.

poza Bucurați-vă de un sejur fermecător în Barcelona

    barcelona este principalul port și centru comercial al Spaniei. Orașul barcelona a fost vizitat în 1862 de către Hans Christian Andersen, care descria orașul ca fiind „Parisul Spaniei”. barcelona este un adevărat centru cultural, pe cuprinsul său existând numeroase arhive, biblioteci, muzee și clădiri de interes public. Orașul barcelona este situat între munți și Marea Mediterană, are un climat moderat, cele mai ridicate temperaturi înregistrându-se în lunile iulie și august, în timp ce temperaturile cele mai scăzute se înregistrează în lunile decembrie și ianuarie. Orașul barcelona se întinde pe o suprafață de 98 kilometri pătrați, iar zona metropolitană măsoară 3.235 kilometri pătrați. În centrul orașului barcelona veți descoperi o zonă cu arhitectură gotică, ce se aseamănă cu un labirint cu străzi înguste și clădiri medievale spectaculoase. Catedrala, palatul episcopal și numeroasele lăcașuri de cult, ne arată importanța religioasă a orașului. Palatul Generalității și Palatul Regal atestă rolul administrativ pe care îl joacă orașul barcelona. Orașul păstrează o mare parte din zidurile fortificate din perioada medievală. Pe durata secolului al XIX-lea, odată ce tehnicile de luptă s-au modernizat și barcelona nu a mai avut nevoie de fortificații, s-au realizat planuri de extindere a orașului. Astfel s-au realizat blocuri concentrate în jurul unor spații verzi. Zona în care s-a extins orașul barcelona este numită L´Eixample. Turiștii se arată încântați de centrul orașul, precum și de Ramblas, zona de promenadă a Barcelonei, mărginită de vegetație luxuriantă și mici magazine în cadrul cărora se comercializează flori, ziare, cărți și altele.

poza Bucurați-vă de un sejur fermecător în Barcelona

   Imigrația a jucat un rol primordial în ceea ce privește creșterea economică a orașului barcelona. Circa o treime din populația Barcelonei s-a născut înafara Cataloniei, fapt ce a produs o anumită presiune socială, mai ales dacă ținem cont de faptul că locuitorii acestei regiuni au un simț al identității locale extrem de bine dezvoltat și sunt refractari cu restul locuitorilor Spaniei. În ceea ce privește industria, cea mai importantă ramură este cea textilă, aceasta fiind urmată de industria chimică, farmaceutică, auto, electronică etc. barcelona a fost pentru un bună perioadă de timp cel mai important centru cultural al Spaniei, motiv pentru care orașul este înțesat de arhive, biblioteci, muzee și zeci de colecții de artă. Turiștii vor avea ocazia de a vizita monumentalul Muzeu Maritim, unde vor putea admira o replică a unei galere folosite în Bătălia de la Lepanto, din anul 1571. Pasionații de artă și nu numai vor putea vizita Muzeul Național de Artă din Catalonia. În cadrul Muzeului Federico Marès, turiștii vor putea admira o serie de obiecte interesante, precum pipe, vaze încrustate cu scoici și altele, la care se adaugă o varietate de sculpturi care rezidă din cele  mai vechi timpuri până în secolul al XIX-lea.

poza Bucurați-vă de un sejur fermecător în Barcelona

    Istoricii au căzut de comun acord că orașul barcelona a fost fondat fie de fenicieni, fie de cartaginezi, care dețineau posturi comerciale de-a lungul coastei catalane. În timpul stăpânirii vizigote, orașul era numit Barcinona. La începutul secolului al VIII-lea, orașul a fost cucerit de către mauri, care l-au numit Berjelūnah. În anul 801, francii carolingieni au câștigat controlul asupra orașului. De-a  lungul istoriei sale, barcelona s-a confruntat cu numeroase epidemii de ciumă, care i-au încetinit dezvoltarea. Orașul a cunoscut o perioadă de declin odată ce în anul 1442, Napoli devenea capitala regatului catalano-aragonez. Ascensiunea Monarhiei Habsburgice și a Imperiului Otoman și descoperirea Americii au contribuit și ele la declinul Barcelonei. Între anii 1808-1813, orașul barcelona a fost ocupat de trupele lui Napoleon I. După războiul cu francezii, orașul avea să se dezvolte din punct de vedere industrial. Dezvoltarea industriei a dus la o creștere rapidă a populației și a stârnit un conflict între burghezie și muncitorii industriali. Unul dintre cele mai notabile incidente au fost: răscoala din 1835, când au fost arse mai multe mănăstiri din barcelona, revoltele împotriva introducerii mașinilor automatizate din 1850 și Săptămâna Tragică, din 1909, când au fost arse mai multe lăcașuri de cult de pe cuprinsul orașului. 

poza Bucurați-vă de un sejur fermecător în Barcelona