Oferte Cazare - Litoral Costa Brava, Spania ☀️ 2024

Cazare - Litoral Costa Brava 2024

      Costa Brava  se bucură de unele dintre cele mai frumoase peisaje din Spania. Pe cuprinsul acestei regiuni, turiștii vor descoperi de la stațiuni turistice moderne, cum sunt Lloret De Mar și   L Estartit, până la golfuri retrase și liniștite, unde se vor putea bucura de soare și de farmecul Mării Mediterane fără ca nimeni să-i deranjeze.   Regiunea    Costa Brava   este situată în nord-estul Spaniei, întinzându-se din Barcelona până la granița cu Franța, pe o lungime de 200 kilometri. În     Costa Brava   , turismul s-a dezvoltat începând cu anul 1960, perioadă în care foarte mulți au ales să-și achiziționeze imobile aici.     Costa Brava     se bucură de extrem de multă popularitate în rândul turiștilor din Marea Britanie și din Țările Nordice.

Citeste mai mult

Regiunea Litoral Costa Brava 2024 face parte din Spania.

In regiunea Costa Brava sunt 2413 hoteluri, din care 99 de hoteluri de 5 stele, 867 de hoteluri de 4 stele, 932 de hoteluri de 3 stele, 329 de hoteluri de 2 stele, 186 de hoteluri de o stea.

Filtre Litoral Costa Brava 2024

Filtreaza hotelurile din Costa Brava pe baza numarului de stele:

Filtreaza hotelurile din Costa Brava pe baza tipului de masa:

Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Hesperia Sant Joan Suites incepand cu 1,176.00 €
Plecare 15 Iulie 2025, 7 nopti, Fara Masa
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Santa Rosa incepand cu 1,077.00 €
Plecare 26 Iulie 2024, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Bernat Ii incepand cu 980.00 €
Plecare 1 Septembrie 2024, 7 nopti, Fara Masa
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Golden Bahia De Tossa incepand cu 699.00 €
Plecare 28 Septembrie 2024, 7 nopti, Fara Masa
Preturi pentru 2 adulti la
Aqua Hotel Aquamarina & Spa - Santa Susanna incepand cu 749.00 €
Plecare 5 Septembrie 2024, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Europa Family Apartments incepand cu 523.00 €
Plecare 3 Septembrie 2024, 7 nopti, Fara Masa
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Papi incepand cu 872.00 €
Plecare 7 Septembrie 2024, 7 nopti, Fara Masa
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Aqua Silhouette & Spa incepand cu 1,061.00 €
Plecare 24 August 2024, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel H Top Pineda Palace incepand cu 433.00 €
Plecare 14 Octombrie 2024, 7 nopti, Fara Masa
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Xons Platja incepand cu 774.00 €
Plecare 24 Iulie 2024, 7 nopti, Fara Masa

Preturile prezente pe aceasta pagina, referitoare la hotelurile din Costa Brava, sunt orientative, calculate pentru 2 persoane, pe baza prețurilor aplicate în ultimele 60 de zile. Pretul corect din acest moment este afisat in pagina de rezervare si este calculat in functie de ofertele si disponibilitatea curenta.

Alegeți Costa Brava și bucurați-vă de sejururi fermecătoare

    Costa Brava a devenit celebră și datorită unor personalități precum Salvador Dali și Pablo Picasso, care au adorat această zonă a Spaniei.  Costa Brava nu este o simplă destinație de vacanță, ci se bucură și de un aer cosmopolit, datorat orașelor Barcelona și Gerona Area.  Din an în an,  Costa Brava  devine o destinație de vacanță tot mai populară, acest lucru datorându-se orașele sale vibrante, plajelor frumoase, patrimoniului bogat, peisajelor fermecătoare și climatului excelent. Toate acestea, combinate, nu fac decât să creeze o atmosferă perfectă pentru sejururi. Peisajele din   Costa Brava  sunt unele nespus de frumoase, acest lucru datorându-se și combinației dintre munte și mare.

      Costa Brava este situată în regiunea Catalonia, iar cuvântul prin care am putea-o descrie cel mai bine este "diversitate", aceasta întâlnindu-se atât în ceea ce privește atracțiile turistice, cât și unitățile de cazare.  Turiștii care plănuiesc să petreacă un sejur în   Costa Brava trebuie să fie pregătiți să descopere plaje nesfârșite acoperite cu nisip fin, ape de culoarea azurului și vegetație mediteraneeană luxuriantă Costa Brava  este o destinație perfectă atât pentru persoanele care doresc să petreacă vacanțe liniștite, cât și pentru cele care își doresc să combine relaxarea cu distracția. Aceștia din urmă vor putea practica sporturi nautice, echitație, se vor putea distra în parcurile acvatice, se vor putea bucura de plimbări prelungite cu bicicleta sau pur și simplu vor putea vizita obiectivele turistice din zonă. Orașul Barcelona este situat la doar câteva zeci de kilometri de  Costa Brava, distanța variază în funcție de stațiunea aleasă. Prin urmare, vă veți putea bucura de excursii aici, lucru pe care vi-l și recomandăm, mai ales, ținând cont că Barcelona este unul dintre cele mai fermecătoare orașe ale Spaniei.  Cele mai importante stațiuni din   Costa Brava  sunt: Lloret De Mar, Gerona Area,  Roses,  Sitges,  L Estartit, Tossa De Mar, Empuriabrava,  L'Escala,  Blanes, Calella, Platja D Aro, Begur, Pineda De Mar,  Calella De Palafrugell,  SANTA SUSANNA, Malgrat De Mar și  Castelldefels

poza Alegeți Costa Brava și bucurați-vă de sejururi fermecătoare

   Clima din  Costa Brava  este influențată de prezența Mării Mediterane, de unde rezultă că este caldă și plăcută. De altfel, climatul mediteraneean este caracterizat de veri lungi și calde și ierni blânde. În   Costa Brava , soarele strălucește, în medie, 300 de zile pe an. Lloret De Mar este una dintre cele mai cunoscute stațiunii din   Costa Brava . Aceasta este situată la circa 60 kilometri distanță de Barcelona și este o alegere perfectă de vacanță pentru turiștii de toate vârstele. Stațiunea se bucură de mai multe plaje, cele mai populare sunt însă Lloret și Fenals. Lloret De Mar se bucură și de o zonă de promenadă, de numeroase atracții turistice, precum și de existența unui parc acvatic. Stațiunea Lloret De Mar este cunoscută, mai cu seamă, datorită vieții de noapte animate. 

    Tossa De Mar este supranumită perla regiunii  Costa Brava , deoarece pe cuprinsul său veți descoperi peisaje uimitor de frumoase. În  Tossa De Mar, apa cristalină a Mării Mediterane se izbește de coasta stâncoasă, înfrumusețată de păduri de pin și covoare de flori multicolore. În centrul vechi al orașului Tossa De Mar sunt dispuse o multitudine de cafenele, restaurante, magazine și hoteluri.

poza Alegeți Costa Brava și bucurați-vă de sejururi fermecătoare

     În  Costa Brava, turiștii vor descoperi și stațiunea SANTA SUSANNA. Aceasta este amplasată la o distanță de 14 kilometri față de Lloret De Mar și 65 kilometri distanță de Barcelona. Stațiunea SANTA SUSANNA este ideală pentru acei turiști care doresc să petreacă un sejur alături de familie. Datorită istoriei sale îndelungate, SANTA SUSANNA reprezintă o combinație dintre un oraș vechi, cu un farmec romantic, și o stațiune modernă, care își încântă turiștii cu o mulțime de facilități.  În cazul în care plănuiți un sejur în  Costa Brava, însă nu știți încă asupra cărei stațiuni să vă opriți, recomandarea noastră este Malgrat De Mar. Stațiunea este situată la aproximativ 60 kilometri față de Barcelona și la doar câțiva kilometri față de SANTA SUSANNA. Atracția principală a acestei stațiuni este plaja, pe care stâncile mărețe au divizat-o în mici golfulețe.  Plaja din Malgrat De Mar este mărginită de o zonă de promenadă, înțesată cu restaurante și cafenele, de unde turiștii vor putea admira marea. Stațiunea Malgrat De Mar nu se bucură de o viață de noapte prea animată, motiv pentru care este recomandată mai mult familiilor cu copii și turiștilor vârstnici.

poza Alegeți Costa Brava și bucurați-vă de sejururi fermecătoare