Oferte Cazare - Litoral Cambrils, Costa Dorada, Spania ☀️ 2023

Cazare - Litoral Cambrils 2023

    Cambrils este o stațiune dispusă de-a lungul Coastei de Aur a Spaniei . Cambrils este un fost sat de pescari, întreaga sa activitate învârtindu-se în jurul portului. Dacă în trecut localnicii se ocupau cu pescuitul, de-a lungul timpul în oraș s-a dezvoltat vertiginos industria petro-chimică, fapt ce face ca rezidenții orașului să aibă un standard de viață extrem de ridicat. Deși orașul s-a dezvoltat constant, municipalitatea și localnicii au reușit să mențină un echilibru între moștenirea culturală și modernizarea orașului.  Plajele aurii ale stațiunii atrag o mulțime de vizitatori. Cei care aleg să-și petreacă sejurul în Cambrils se arată încântați de mulțimea de restaurante de pe cuprinsul stațiunii, cele mai multe dintre acestea având în meniu numeroase preparate pe bază de pește și fructe de mare. 

Citeste mai mult

Litoral Cambrils 2023 face parte din regiunea Costa Dorada din Spania.

In Cambrils sunt 11 hoteluri, din care 4 hoteluri de 4 stele, 5 hoteluri de 3 stele, un hotel de 2 stele, un hotel de o stea.

Filtre Litoral Cambrils 2023

Filtreaza hotelurile din Cambrils pe baza numarului de stele:

Preturile prezente pe aceasta pagina, referitoare la hotelurile din Cambrils, sunt orientative, calculate pentru 2 persoane, pe baza prețurilor aplicate în ultimele 60 de zile. Pretul corect din acest moment este afisat in pagina de rezervare si este calculat in functie de ofertele si disponibilitatea curenta.

Optați pentru un sejur liniștit în Cambrils

   În proximitate stațiunii Cambrils este situat și Parcul Tematic Universal Studios Port Aventura, astfel că sejurul petrecut aici se poate dovedi unul extrem de distractiv. Plajele din Cambrils sunt acoperite cu nisip fin și auriu, iar intrarea în apă este lină. Plajele de aici sunt populare atât în rândul turiștilor, cât și printre localnici. Persoanele care doresc să se bucure de soare pe aceste plaje vor putea închiria șezlonguri, umbrele, vor avea acces la dușuri, toalete, restaurante, baruri, diverse chioșcuri și alte astfel de facilități. Pot alege ca pur și simplu să se bucure de soare, să se răcorească în apa cristalină sau să practice diverse sporturi nautice. Orice decizie vor lua, cert este că se vor întoarce din vacanță cu un bronz de invidiat.

   Turiștii car-și doresc să se bucure de un sejur ceva mai animat pot vizita popularul Parc Tematic Port Aventura. Parcul este situat între Salou și Vila-Seca, iar turiștii vor putea ajunge aici cu ușurință fie prin intermediul autoturismul fie apelând la transportul public. De asemenea, turiștii se pot bucura de clipe încărcate de distracție în cadrul Water Park Aquapolis. În timpul sejurului în Cambrils, turiștii își pot umple timpul practicând drumeții, călărie, plimbări în natură, jucând tenis sau alergând. Sportul îi va ajuta să se mențină în formă chiar și în timpul vacanței. Cei care doresc să descopere întreaga regiune Costa Dorada, pot organiza excursii către Salou, Tarragona, Reus sau Barcelona.

poza Optați pentru un sejur liniștit în  Cambrils

    Cambrils se bucură de un climat tipic mediteraneean, în timpul verii temperaturile situându-se în jurul valorii de 35 grade Celsius, iar iarna scad până la 10 grade Celsius. Cambrils se bucură de zile însorite pe toată durata anului, chiar și în timpul iernii temperaturile fiind puțin mai ridicate decât în alte locații de pe litoralul Spaniei. În Cambrils, oferta hotelieră este destul de variată, printre recomandările noastre situându-se: Hotel A2 Augustus, Hotel Best Cambrils, Hotel Estival Centurión Playa, Hotel Sol Port Cambrils ( Ex Tryp Port ), Augustus Hotel, Hotel Apartamentos Arago, Hotel Cesar Augustus, Hotel Pins Marina Apartments, Hotel Sol De Espana și Camping Platja Cambrils Don Camilo

poza Optați pentru un sejur liniștit în  Cambrils