Oferte Cazare - Litoral Estepona, Costa Del Sol, Spania ☀️ 2023

Cazare - Litoral Estepona 2023

    Estepona este un oraș cu 70.000 de locuitori din Litoral. Orașul se întinde pe o suprafață de 137 kilometri pătrați, într-o zonă mărginită de culmile Munților Sierra Bermeja. Datorită amplasării sale, între mare și munte, Estepona se bucură de un microclimat cu 325 zile însorite pe durata unui an.  Zona în care astăzi se desfășoară stațiunea Estepona a fost locuită încă din cele mai vechi timpuri, fiind găsite și artefacte care datează din epoca de piatră. Romanii au locuit în zonă, însă în secolul al IV-lea, un cutremur i-a făcut pe aceștia să părăsească    Estepona . La începutul secolului al XX-lea, Estepona numără în jur de 9000 de locuitori, cei mai mulți fiind pescari și fermieri. Se crede că denumirea orașului Estepona provine din termenul maur Astabbuna sau Al-extebunna.

Citeste mai mult

Litoral Estepona 2023 face parte din regiunea Costa Del Sol din Spania.

In Estepona sunt 22 hoteluri, din care 3 hoteluri de 5 stele, 12 hoteluri de 4 stele, 6 hoteluri de 3 stele, un hotel de 2 stele.

Filtre Litoral Estepona 2023

Filtreaza hotelurile din Estepona pe baza numarului de stele:

Filtreaza hotelurile din Estepona pe baza tipului de masa:

Preturi pentru 2 adulti la
Elba Estepona Gran Hotel & Thalasso Spa incepand cu 800.00 €
Plecare 22 Octombrie 2022, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Senator Banus Spa incepand cu 655.00 €
Plecare 6 Aprilie 2023, 7 nopti, Fara Masa
Preturi pentru 2 adulti la
Kempinski Hotel Bahia Estepona incepand cu 1,751.00 €
Plecare 22 Octombrie 2022, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Atalaya Park Hotel incepand cu 944.00 €
Plecare 6 Aprilie 2023, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel H10 Estepona Palace incepand cu 724.00 €
Plecare 20 Mai 2023, 7 nopti, Mic dejun

Preturile prezente pe aceasta pagina, referitoare la hotelurile din Estepona, sunt orientative, calculate pentru 2 persoane, pe baza prețurilor aplicate în ultimele 60 de zile. Pretul corect din acest moment este afisat in pagina de rezervare si este calculat in functie de ofertele si disponibilitatea curenta.

Optați pentru un sejur relaxant în Estepona

   Deși este o destinație de vacanță destul de populară, orașul Estepona a reușit să-și conserve de minune farmecul autentic. În plus, turiștii care vor alege să-și petreacă vacanțele în această stațiune se vor bucura și de o gamă variată de hoteluri, restaurante, cafene și magazine.  Cafenele stradale și barurile tapas servesc turiștilor preparate tradiționale spaniole. Orașul vechi Estepona este înțesat de străduțe abrupte, pietruite și încărcate de flori multicolore.  Orașul este extrem de fotogenic, astfel că vă sfătuim să nu vă uitați aparatul foto. În vechiul oraș, turiștii vor putea vizita și Castelul San Luis. Edificiul datează din secolul al XV-lea și a fost construit de către regina Isabella pentru a  proteja orașul de invadatorii mauri. Cele mai multe locuințe din această zonă a orașului Estepona datează din secolele XVIII-XIX. Inițial aceste locuințe aveau un singur nivel, dar după 1950, locatarii lor au construit un al doilea nivel și și-au racordat casele la apă curentă.  Oraș vechi este străbătut de circa 10 străzi, fiecare stradă având o tematică proprie, ceea ce nu face decât să ofere un plus de farmec orașului Estepona.

poza Optați pentru un sejur relaxant în  Estepona

     Stațiunea Estepona își încântă turiștii cu plajele sale, care se întind pe 21 kilometri de coastă. În stațiune există două plaje premiate cu Blue Flag și un port de agrement în care acostează mii de iahturi. În zona portului funcționează numeroase baruri și restaurante.  Estepona este o destinație de vacanță ce poate fi vizitată pe întreaga durată a anului. Cei mai mulți turiști aleg să viziteze Estepona sunt atrași de cei peste 20 de kilometri de coastă, de-a lungul cărora sunt situate 17 plaje. Cele mai multe plaje sunt situate destul de aproape de centrul orașului Estepona. Plaja del Cristo este situată la doar 5 minute distanță de portul din oraș. Plaja este situată de-a lungul unui golf, adăpostit de vânturi. Aici veți descoperi un loc de joacă pentru copii, baruri, restaurante și o parcare.  Plaja del Cristo este extrem de populară în rândul familiilor cu copii, iar în lunile iulie și august este destul de aglomerată. Plaja La Rada este ceva mai întinsă decât plaja precedentă, măsurând 2, 5 kilometri lungime. La Rada este plaja principală a stațiunii Estepona, este mărginită de o zonă de promenadă, de-a lungul căreia sunt dispuse baruri, restaurante, locuri de joacă pentru copii, toalete, dușuri și puncte de acces pentru persoanele cu handicap. La circa 5 kilometri sud-vest de Estepona, turiștii vor descoperi plaja nudistă Costa Natura. 

poza Optați pentru un sejur relaxant în  Estepona