Oferte Cazare - Litoral Costa Del Sol, Spania ☀️ 2024

Cazare - Litoral Costa Del Sol 2024

Costa Del Sol este fără îndoială una dintre cele mai populare destinații turistice din lume. Aici vor putea să-și petreacă vacanțele turiștii de toate vârstele și naționalitățile, stațiunile de pe coastă punându-le la dispoziție o gamă variată de facilități și servicii. Turiștii sunt atrași de kilometri întregi de plaje, de climatul cald pe întreaga durată a anului și de facilitățile moderne pe care le oferă stațiunile din Costa Del Sol . Costa Del Sol se bucură de circa 350 de zile însorite pe durata unui an, climatul cald nu atrage doar turiști, ci și rezidenți din nordul Europei, care se stabilesc în orașele de aici pentru a se bucura de temperaturi mai ridicate și zile mai însorite. În lunile de vară, temperaturile pot fi destul de ridicate, situându-se între 35-40 grade Celsius.

Citeste mai mult

Regiunea Litoral Costa Del Sol 2024 face parte din Spania.

In regiunea Costa Del Sol sunt 1315 hoteluri, din care 56 de hoteluri de 5 stele, 421 de hoteluri de 4 stele, 588 de hoteluri de 3 stele, 198 de hoteluri de 2 stele, 52 de hoteluri de o stea.

Filtre Litoral Costa Del Sol 2024

Filtreaza hotelurile din Costa Del Sol pe baza numarului de stele:

Filtreaza hotelurile din Costa Del Sol pe baza tipului de masa:

Preturi pentru 2 adulti la
Ac Hotel Malaga Palacio By Marriott incepand cu 1,390.00 €
Plecare 9 August 2024, 7 nopti, Fara Masa
In Sevilla sunt 249 hoteluri, din care 10 hoteluri de 5 stele, 102 de hoteluri de 4 stele, 99 de hoteluri de 3 stele, 28 de hoteluri de 2 stele, 10 hoteluri de o stea.
Preturi pentru 2 adulti la
Gran Melia Don Pepe Hotel incepand cu 5,918.00 €
Plecare 25 Iulie 2024, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Gran Hotel Blue Sea Cervantes incepand cu 962.00 €
Plecare 26 Iulie 2024, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Holiday Village incepand cu 1,299.00 €
Plecare 21 Septembrie 2024, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Las Piramides incepand cu 1,414.00 €
Plecare 21 Iulie 2024, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Globales Paraiso Beach incepand cu 543.00 €
Plecare 14 Octombrie 2024, 7 nopti, Fara Masa
In Costa Del Sol sunt 3 hoteluri, din care 3 hoteluri de 4 stele.
Preturi pentru 2 adulti la
Gran Hotel Blue Sea Cervantes incepand cu 962.00 €
Plecare 26 Iulie 2024, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Holiday Village incepand cu 1,299.00 €
Plecare 21 Septembrie 2024, 7 nopti, Mic dejun

Preturile prezente pe aceasta pagina, referitoare la hotelurile din Costa Del Sol, sunt orientative, calculate pentru 2 persoane, pe baza prețurilor aplicate în ultimele 60 de zile. Pretul corect din acest moment este afisat in pagina de rezervare si este calculat in functie de ofertele si disponibilitatea curenta.

Petreceți un sejur însorit în Costa del Sol

    Cele mai apreciate stațiuni sunt: Malaga Area, Seville, Granada, Marbella,  Cordoba,  Torremolinos, Nerja,  Benalmadena,  Fuengirola,  Mijas, Estepona și Ronda.  Stațiunile din vestul Costa Del Sol sunt ceva mai populare decât cele din est. Cu toate acestea, pe întreaga Costa Del Sol veți descoperi plaje spectaculoase, sate zugrăvite în alb și peisaje dintre cele mai frumoase.  Primii care au populat Costa Del Sol se pare că au fost fenicienii, mai apoi zona fiind locuită de greci, romani și mauri. Aceștia din urmă și-au pus amprenta asupra arhitecturii și culturii din zonă. Costa Del Sol, la fel ca întreaga Andaluzie, este încărcată de cultură.

    Costa Del Sol este vizitată anual de milioane de turiști, fapt ce a făcut ca zona să se dezvolte incredibil de mult în ceea ce privește infrastructura și facilitățile de agrement. Aici sunt dispuse numeroase terenuri de golf de talie mondială, fapt pentru care Costa Del Sol este supranumită Costa del Golf. Familiile cu copii vor descoperi în Costa Del Sol numeroase parcuri tematice, la care se adaugă parcurile acvatice, piste de karting, parcuri safari și o mulțime de grădini publice. Turiștii tineri, puși pe distracție, vor prefera cu siguranță zone precum: Puerto Marina din stațiunea  Benalmadena și faimosul Puerto Banus. Ambele zone sunt extrem de cosmopolite și cochete, iar distracția din barurile și cluburile de aici se încheie abia la primele ore ale dimineții. Costa Del Sol este o destinație de vacanță atractivă și pentru turiștii care sunt în căutare de relaxare și răsfăț. În stațiunile din Costa Del Sol, turiștii vor descoperi centre spa moderne, astfel încât vor putea să revină din sejur complet relaxați și revigorați.

   Gastronomia din zona Costa Del Sol ar putea fi descrisă prin intermediul a trei cuvinte: diversitate, prospețime și culoare.  Numărul mare de turiști care vizitează Costa Del Sol a făcut ca în stațiunile de aici să vă puteți bucura de orice fel de preparat din bucătăria spaniolă sau internațională. Cele mai savuroase preparate au la bază pește proaspăt și legume cultivate de către locuitorii din zonă.

poza Petreceți un sejur însorit în Costa del Sol

     Malaga Area este capitala provinciei  Malaga Area și al doilea oraș ca mărime din Andaluzia, numărând în jur de 600.000 de locuitori. Localnicii de aici sunt extrem de prietenoși și deschiși, astfel că le veți putea cere oricând informații despre un anumit obiectiv turistic sau despre vreun local. Veți observa că vremea frumoasă, dieta mediteraneeană, frumusețea peisajelor și a orașului o să vă facă și pe dumneavoastră să fiți mai veseli. În cazul în care vă gândiți să petreceți un sejur în Costa Del Sol, dar nu știți încă spre ce stațiune să vă îndreptați, recomandarea noastră este Nerja. Stațiunea este situată în estul regiunii, la circa 50 de kilometri distanță de orașul  Malaga Area. O altă destinație de vacanță pe care o puteți avea în vedere este Benalmadena. Aceasta s-a dezvoltat extrem de mult în ultimii zeci de ani și a devenit una dintre cele mai moderne și mai apreciate stațiuni din Costa Del Sol

poza Petreceți un sejur însorit în Costa del Sol

    Marbella este unul dintre cele mai fermecătoare orașe din Costa Del Sol, motiv pentru care sute de mii de turiști aleg să-și petreacă vacanțele aici. Orașul se bucură de o infrastructură modernă, pe cuprinsul său existând porturi luxoase, terenuri de golf, localuri cochete și plaje întinse. Turiștii care vor alege să-și petreacă vacanțele aici, nu doar că se vor bucura de relaxare și distracție în timpul zilei, ci se vor putea bucura și de viața de noapte din stațiune. Stațiunea Fuengirola este situată între  Malaga Area și  Marbella, fapt ce l-a făcut să fie extrem de popular în rândul turiștilor. Fuengirola  este extrem de apreciată de familiile cu copii, care vin aici pentru a se bucura de plajă, numeroase facilități și activități. În cazul în care doriți să descoperiți farmecul andaluz specific zonei, atunci cel mai indicat este să vizitați stațiunea Estepona, situată în vestul Costa Del Sol, la poalele Munților Sierra Bermeja.

poza Petreceți un sejur însorit în Costa del Sol