Oferte Cazare - Litoral Fuengirola, Costa Del Sol, Spania ☀️ 2023

Cazare - Litoral Fuengirola 2023

    Fuengirola  este o stațiune turistică situată în Litoral, la circa 13 kilometri sud de Benalmadena și la 32 de kilometri nord de Marbella.   Fuengirola    numără în jur de 70.000 de locuitori și este un oraș destul de cosmopolit. Orașul Fuengirola are avantajul de a fi situat relativ aproape de Aeroportul Gibraltar și Aeroportul Malaga. Infrastructura din Fuengirola este extrem de bine dezvoltată, astfel încât turiștilor le va fi extrem de facil să călătorească cu trenul și cu autobuzul. Dacă mijloacele de transport în comun nu sunt cele mai potrivite pentru dumneavoastră, atunci veți putea închiria un autoturism. Stațiunea Fuengirola se bucură și de o infrastructură turistică extrem de bine dezvoltată, pe cuprinsul său existând o mulțime de baruri, restaurante, cafenele, supermarketuri, magazine, hoteluri și vile de vacanță. 

Citeste mai mult

Litoral Fuengirola 2023 face parte din regiunea Costa Del Sol din Spania.

In Fuengirola sunt 27 hoteluri, din care 12 hoteluri de 4 stele, 13 hoteluri de 3 stele, un hotel de 2 stele, un hotel de o stea.

Filtre Litoral Fuengirola 2023

Filtreaza hotelurile din Fuengirola pe baza numarului de stele:

Filtreaza hotelurile din Fuengirola pe baza tipului de masa:

Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Doubletree By Hilton Resort And Spa Reserva Del Higueron incepand cu 977.00 €
Plecare 6 Aprilie 2023, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Ipv Beatriz Palace And Spa incepand cu 739.00 €
Plecare 6 Aprilie 2023, 7 nopti, Fara Masa
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Las Palmeras incepand cu 590.00 €
Plecare 20 Mai 2023, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Monarque Torreblanca incepand cu 456.00 €
Plecare 11 Aprilie 2023, 7 nopti, Mic dejun

Preturile prezente pe aceasta pagina, referitoare la hotelurile din Fuengirola, sunt orientative, calculate pentru 2 persoane, pe baza prețurilor aplicate în ultimele 60 de zile. Pretul corect din acest moment este afisat in pagina de rezervare si este calculat in functie de ofertele si disponibilitatea curenta.

Petreceți vacanțe animate în Fuengirola

 Cât privește cazarea, recomandările noastre sunt: Hotel Doubletree By Hilton Resort And Spa Reserva Del Higueron, Hotel Ipv Beatriz Palace And Spa, Hotel Las Palmeras, Hotel Mainare, Hotel Monarque Fuengirola Park, Hotel Turism Social Costa Del Sol, Mainare Playa By Checkin Hoteles, Hotel Apartamentos Stella Maris, Apart Hotel Veramar. Cele mai cunoscute restaurante din stațiunea Fuengirola  sunt: restaurantul La Luna, restaurantul Cala Luna, restaurantul Santorini, restaurantul Barolo, restaurantul El Rio, restaurantul Zena și altele. Stațiunea Fuengirola este populară datorită vieții sale de noapte, turiștii putându-se distra în numeroase baruri și cluburi de noapte. De asemenea, în stațiune există și două terenuri de golf, un centru de echitație, parcuri etc. Bazele așezării Fuengirola au fost puse de către fenicieni, urmând ca apoi orașul să se dezvolte sub stăpânire romană și arabă. În prezent, turiștii vor descoperi în Fuengirola un castel maur și mai mult de 8 kilometri de plaje.  

   În stațiunea Fuengirola  nu vă veți bucura doar de plajă și distracție, ci veți putea vizita și câteva obiective turistice. Fuengirola a reușit să-și conserve câteva atracții istorice, precum băile romane, vila romană și Castelul Arab Sohail, construit de către Abd-al-Rahman al III-lea în secolul al X-lea.   În centrul orașului, turiștii vor descoperi Piața Constituției, care datează din secolul XIX și găzduiește Biserica Nuestra Senora del Rosario.

poza Petreceți vacanțe animate în Fuengirola


  Marțea și sâmbăta, turiștii vor putea vizita târgul Los Boliches, iar duminica vor putea vizita târgul de antichități din portul orașului. La doar câteva străzi depărtare de centrul stațiunii, turiștii vor descoperi Grădina Zoologică Fuengirola, una dintre cele mai moderne grădini zoologice din Europa. Familiile cu copii nu pot rata Parcul de Distracții Trivoli World, unde se vor putea bucura de distracție până târziu în noapte, deoarece în lunile de vară parcul funcționează până la 2 a.m. Aflați în Spania, ar fi și păcat să nu luați parte la un spectacol de flamenco. Pentru aceasta trebuie doar să vă îndreptați către centrul comercial și de agrement Parque Miramar, unde în fiecare seară de miercuri se desfășoară un spectacol de flamenco gratuit. În timpul sejurului în Fuengirola, turiștii se vor putea bucura și de shopping. Centrul Comercial și de agrement Parque Miramar numără o mulțime de magazine cunoscute și mai puțin cunoscute, precum Zara, Massimo Dutti, Mango, H&M, C&A și altele. Pe cuprinsul centrului comercial, turiștii vor descoperi baruri, restaurante, săli de cinema și o parcare.

   După cum am menționat mai sus, stațiunea Fuengirola se mândrește cu 8 kilometri de coastă, de-a lungul căreia sunt situate plajele: El Ejido-Castillo, Sta Amalia, San Francisco, Los Boliches, Las Gaviotas, Torreblanca  și Carvajal.

poza Petreceți vacanțe animate în Fuengirola