Oferte Cazare - Litoral Palma De Mallorca, Mallorca, Spania ☀️ 2024

Cazare - Litoral Palma De Mallorca 2024

     Orașul Palma De Mallorca este supranumit Perla Mediteranei, deoarece este un oraș vibrant atât în timpul zilei, cât și noaptea, înțesat de atracții turistice, care atrage an de an milioane de vizitatori. Publicația britanică The Sunday Times a nominalizat orașul Palma De Mallorca ca fiind unul dintre cele mai frumoase orașe din lume.  Vremea în Palma De Mallorca este deosebit de frumoasă, fapt ce îi încântă cel mai mult pe vizitatori. Verile sunt lungi și însorite, iar iernile blânde. Palma De Mallorca se bucură, în medie, de 300 de zile însorite pe an, astfel că veți putea planifica o vacanță în oricare perioadă din an. 

Citeste mai mult

Litoral Palma De Mallorca 2024 face parte din regiunea Mallorca din Spania.

In Palma De Mallorca sunt 440 hoteluri, din care 31 de hoteluri de 5 stele, 110 de hoteluri de 4 stele, 173 de hoteluri de 3 stele, 114 de hoteluri de 2 stele, 12 hoteluri de o stea.

Filtre Litoral Palma De Mallorca 2024

Filtreaza hotelurile din Palma De Mallorca pe baza numarului de stele:

Preturi pentru 2 adulti la
Boutique Hotel Can Cera incepand cu 2,587.00 €
Plecare 27 Februarie 2024, 7 nopti, Fara Masa
Preturi pentru 2 adulti la
Castillo Hotel Son Vida incepand cu 1,591.00 €
Plecare 26 Februarie 2024, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Boutique Calatrava incepand cu 2,644.00 €
Plecare 17 August 2024, 7 nopti, Fara Masa
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Convent De La Missio incepand cu 1,732.00 €
Plecare 27 Februarie 2024, 7 nopti, Fara Masa
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Es Princep incepand cu 1,984.00 €
Plecare 25 Februarie 2024, 7 nopti, Fara Masa
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Gpro Valparaiso Palace & Spa incepand cu 1,015.00 €
Plecare 3 Martie 2024, 7 nopti, Fara Masa
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Gran Melia Victoria incepand cu 1,041.00 €
Plecare 23 Februarie 2024, 7 nopti, Fara Masa
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Palacio Ca Sa Galesa incepand cu 2,221.00 €
Plecare 27 Februarie 2024, 7 nopti, Fara Masa
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Pure Salt Garonda incepand cu 877.00 €
Plecare 5 Martie 2024, 7 nopti, Mic dejun

Preturile prezente pe aceasta pagina, referitoare la hotelurile din Palma De Mallorca, sunt orientative, calculate pentru 2 persoane, pe baza prețurilor aplicate în ultimele 60 de zile. Pretul corect din acest moment este afisat in pagina de rezervare si este calculat in functie de ofertele si disponibilitatea curenta.

Vacanță în Palma De Mallorca, unul dintre cele mai fermecătoare orașe ale Spaniei

    Palma De Mallorca este capitala Insulelor Baleare, iar aici este concentrată mai mult de jumătate din populația Insulei Mallorca. Orice turist care ajunge în Palma De Mallorca trebuie să viziteze Catedrala La Seu. Lăcașul de cult datează din secolul al XIV-lea, lucrările de construcție au debutat în anul 1306. Pentru a vă bucura de o priveliște de ansamblu asupra Catedralei, trebuie să vă deplasați către Paseo Maritimo. Pe fațada principală a catedralei este dispus un vitraliu, iar în diminețile însorite acesta va lăsa să pătrundă în catedrală limbi de lumină, care vor face ca atmosfera să fie cu atât mai specială. Catedrala La Seu din Palma De Mallorca găzduiește și un muzeu, pe care vă sugerăm să-l vizitați. Vizavi de catedrală este situat Palatul Regal La Almudaina, cele două edificii istorice parcă se luptă pentru supremație. Palatul prezintă o combinație de stiluri arhitectonice, remarcabile fiind elementele maure și gotice. Palatul impunător din piatră cuprinde o curte interioară, sala consiliilor, decorată cu tapițerii și steme, câteva locuințe destinate ofițerilor, apartamentele regelui și ale reginei, o sală gotică și o capelă. Aici își are reședința familia regală a Spaniei, atunci când călătorește în Mallorca. Turiștii pasionați de istorie care călătoresc în Palma De Mallorca pot vizita și Castelul Bellver. Castelul datează din secolul al XIV-lea, iar pe durata istoriei sale a jucat rol de fortăreață regală, reședință de vară și chiar de închisoare. Este atât de bine conservat încât o să vă vină greu să credeți că este înălțat de mai bine de 700 de ani. Castelul Bellver este unic în rândul castelelor spaniole datorită formei sale perfect rotunde. Curtea centrală este înconjurată de trei turnuri circulare și o fortăreață de sine stătătoare. Castelul este situat pe o terasă din Palma De Mallorca, de unde parcă veghează asupra orașului. Prin urmare, de aici vă veți putea bucura de priveliști senzaționale asupra orașului și a mării. Este înconjurat de pini, care îi oferă un farmec și mai magnific. În timpul verii, castelul este gazda unor evenimente în aer liber. 

poza Vacanță în Palma De Mallorca, unul dintre cele mai fermecătoare orașe ale Spaniei

   Orașul Palma De Mallorca este înțesat de atracții culturale, precum Muzeul de Artă Modernă și Contemporană Es BaluardMuzeul este încorporat în zidurile orașului vechi și găzduiește o mare colecție de artă contemporană, aici fiind expuse lucrări ale artiștilor locali sau a unor artiști care au avut o strânsă legătură cu insula. Veți putea admira atât expoziții permanente, cât și expoziții temporare. În partea de sud-vest a orașului Palma De Mallorca, turiștii vor descoperi Casa Memorială a pictorului și sculptorului Joan Miro. Acesta a trăit cea mai bună bucată a vieții lui în Barcelona, însă mama și soția sa erau originare din Palma De Mallorca. În anul 1956 a cumpărat o proprietate în oraș și a locuit aici până la moarte. După moartea sa, locuința a fost extinsă pentru a putea găzdui cele 6000 de opere ale sale. Băile Arabe din Palma De Mallorca datează din secolele X-XII și sunt reprezentative în ceea ce privește arhitectura arabă.  Veți putea explora încăperile băilor, iar apoi vă puteți bucura de plimbări prin grădinile liniștite, încărcate de vegetație luxuriantă. 

poza Vacanță în Palma De Mallorca, unul dintre cele mai fermecătoare orașe ale Spaniei

     Paseo Maritimo este cea mai cunoscută zonă de promenadă din  Palma De Mallorca. Pasarela dedicată pietonilor și bicicliștilor este situată de-a lungul plajei din oraș și zilnic este luată cu asalt de mii de turiști și localnici, care doresc să se bucure de priveliști superbe către mare, port și către atracțiile orașului. Zona de promenadă din Palma De Mallorca are o lungime de 4 kilometri, este mărginită de palmieri înalți și are un farmec cât se poate de exotic. Vă sfătuim să vă plimbați aici fie la răsăritul soarelui, fie la lăsarea serii, pentru a admira apusul fermecător.

poza Vacanță în Palma De Mallorca, unul dintre cele mai fermecătoare orașe ale Spaniei