Oferte Cazare - Litoral Mallorca, Spania ☀️ 2024

Cazare - Litoral Mallorca 2024

    Amplasată în Marea Mediterană, Mallorca   este o insulă incredibil de frumoasă. Aceasta nu-și încântă turiștii doar datorită peisajelor sale, ci le oferă șansa de-a se bucura de o multitudine de activități, astfel încât să poată petrece un sejur unic și animat. Mallorca este genul acela de destinație de vacanță care are ceva de oferit fiecărui tip de turist în parte. Este locul în care turiștii se pot bucura de plajă, pot face drumeții montane, pot explora satele autohtone sau se pot bucura de sporturi nautice. Peisajele de pe cuprinsul Insulei Mallorca sunt diverse, astfel încât în unele zone vă veți simți precum în fiordurile norvegiene, în timp ce unele plaje vă vor aminti de insulele grecești

Citeste mai mult

Regiunea Litoral Mallorca 2024 face parte din Spania.

In regiunea Mallorca sunt 2212 hoteluri, din care 151 de hoteluri de 5 stele, 832 de hoteluri de 4 stele, 857 de hoteluri de 3 stele, 306 de hoteluri de 2 stele, 66 de hoteluri de o stea.

Filtre Litoral Mallorca 2024

Filtreaza hotelurile din Mallorca pe baza numarului de stele:

Filtreaza hotelurile din Mallorca pe baza tipului de masa:

In Majorca sunt 1051 hoteluri, din care 71 de hoteluri de 5 stele, 395 de hoteluri de 4 stele, 426 de hoteluri de 3 stele, 132 de hoteluri de 2 stele, 27 de hoteluri de o stea.
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Apartamentos Mix Bahia Real incepand cu 1,442.00 €
Plecare 1 Septembrie 2024, 7 nopti, Fara Masa
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Hm Balanguera Beach incepand cu 1,466.00 €
Plecare 24 Iulie 2024, 7 nopti, Fara Masa
In Alcudia sunt 47 hoteluri, din care 8 hoteluri de 5 stele, 17 hoteluri de 4 stele, 17 hoteluri de 3 stele, 4 hoteluri de 2 stele, un hotel de o stea.
In Palma De All Locations sunt 37 hoteluri, din care un hotel de 4 stele, 25 de hoteluri de 3 stele, 10 hoteluri de 2 stele, un hotel de o stea.
In Palmanova sunt 35 hoteluri, din care 2 hoteluri de 5 stele, 18 hoteluri de 4 stele, 11 hoteluri de 3 stele, 3 hoteluri de 2 stele, un hotel de o stea.
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Hesperia Villamil incepand cu 2,382.00 €
Plecare 30 Septembrie 2024, 7 nopti, Mic dejun
In El Arenal sunt 31 hoteluri, din care 3 hoteluri de 4 stele, 20 hoteluri de 3 stele, 5 hoteluri de 2 stele, 3 hoteluri de o stea.
In Can Picafort sunt 28 hoteluri, din care 11 hoteluri de 4 stele, 12 hoteluri de 3 stele, un hotel de 2 stele, 4 hoteluri de o stea.
In Cala Millor sunt 26 hoteluri, din care 2 hoteluri de 5 stele, 15 hoteluri de 4 stele, 7 hoteluri de 3 stele, 2 hoteluri de 2 stele.

Preturile prezente pe aceasta pagina, referitoare la hotelurile din Mallorca, sunt orientative, calculate pentru 2 persoane, pe baza prețurilor aplicate în ultimele 60 de zile. Pretul corect din acest moment este afisat in pagina de rezervare si este calculat in functie de ofertele si disponibilitatea curenta.

Câteva dintre cele mai frumoase locuri pe care le puteți explora în timpul sejurului în Mallorca

    Mallorca este mult mai mare decât vecinele sale, Litoral și Minorca Island, astfel încât veți avea în permanență ceva nou de descoperit.  PALMA DE MALLORCA (MALLORCA este cel mai mare oraș din insulă și credem că merită din plin vizitat, deoarece este înțesat de atracții turistice și localuri cochete. Este destul de greu de crezut că puteți ajunge în  PALMA DE MALLORCA (MALLORCA fără să vizitați Catedrala. Chiar dacă poate dumneavoastră nu aveți asta în plan, lăcașul de cult o să vă atragă cu siguranță atenția. De pe terasele Catedralei o să aveți ocazia de a admira priveliști senzaționale asupra orașului.

   Un alt edificiu istoric din  PALMA DE MALLORCA (MALLORCA pe care vă sfătuim să-l vizitați este Palatul Regal Almudaina. Construcția datează din secolul al XIV-lea și aici își are reședința familia regală a Spaniei în timpul șederilor în Mallorca. La începuturile sale, palatul a funcționat ca fortăreață arabă, iar după colonizarea catalană a servit drept reședință a regilor Insulei Mallorca. După dizolvarea regatului insulei, palatul a fost folosit pe post de reședință a viceregilor și guvernatorilor insulei. Palatul Regal Almudaina este un complex compus din mai multe clădiri distincte, fiecare având rolul său bine stabilit. Astfel, aceasta cuprinde un turn în care sunt dispuse apartamentele private ale regelui, o clădire unde își are reședința regina, salonul Tinell, folosit pentru recepții și alte astfel de evenimente, la care se adaugă câteva terase și curți interioare. În curtea interioară a palatului este amplasată o micuță capelă, ce datează din secolul al XIV-lea. 

     Puteți profita de călătoria în PALMA DE MALLORCA (MALLORCA  pentru a vizita și băile arabe. Nu o să va ia mai mult de 10 minute pentru a explora această atracție, dar experiența merită din plin trăită, deoarece veți avea în față dumneavoastră sute de ani de istorie.

poza Câteva dintre cele mai frumoase locuri pe care le puteți explora în timpul sejurului în Mallorca

     PALMA DE MALLORCA (MALLORCA nu este singurul oraș interesant din Mallorca. Turiștii vor avea ocazia de a vizita și orașul  Soller, care este situat  pe coasta de nord-vest a insulei. Centrul istoric al orașului cu siguranță o să fie o încânte. De asemenea, turiștii vor putea vizita și Biserica Sfântul Bartolomeu, care a fost construită în secolul al XVI-lea și restaurată la începutul secolului al XX-lea, de către Joan Rubio. Lăcașul de cult este o combinație de arhitectură barocă și gotică. În interiorul lăcașului de cult, în stânga altarului, veți putea admira o copie în ulei a Cinei cea de Taină. Candelabrul și orga sunt și ele la fel de spectaculoase. Impresionant este și vitraliu sub formă de stea.

    A explora Golful Alcudia este cu siguranță una dintre cele mai plăcute activități de care vă veți putea bucura în timpul sejurului în Mallorca. Acest golf va fi ceva mai aglomerat decât golfurile mici, însă este o zonă superbă, iar plaja de aici este una cu totul spectaculoasă. Din Alcudia puteți pleca în croaziere către Barcelona, astfel încât să profitați de vacanța în Litoral pentru a explora cât mai multe locuri.

poza Câteva dintre cele mai frumoase locuri pe care le puteți explora în timpul sejurului în Mallorca

     Localitatea Valdemossa este amplasată pe coasta de nord a insulei Mallorca, la 25 de minute de PALMA DE MALLORCA (MALLORCA, astfel încât turiștii o vor putea explora cu ușurință. Este un loc pitoresc, cu locuințe din piatră, străduțe dispuse sub formă de labirint și vegetație luxuriantă, ideal pentru persoanele care iubesc locațiile calme și încărcate de tradiție. În timpul petrecut aici, turiștii vor avea ocazia să viziteze Mănăstirea Carthusiană și Biserica Sf. Bartolomeu. Dacă plimbările pe străduțele pietruite din Valdemossa îi vor obosi, atunci își vor putea trage sufletul în Restaurantul Sa Cova, unde se servesc unele dintre cele mai gustoase tapas.

      Turiștilor care optează pentru un sejur în Mallorca și preferă așezările liniștite în detrimentul orașelor aglomerate le recomandăm să viziteze  Pollenca. Așezarea este amplasată în apropierea Golfului Alcudia.  Turiștii care vor dori să afle mai multe despre istoria zonei vor putea face o vizită muzeului  din sat. Satul Deia este dispus în nordul Insulei Mallorca, într-o zonă deluroasă, și are în spate secole întregi de istorie.

poza Câteva dintre cele mai frumoase locuri pe care le puteți explora în timpul sejurului în Mallorca

         În cazul în care plănuiți un sejur în Mallorca și nu v-ați făcut încă un plan asupra atracțiilor pe care veți dori să le vizitați, noi vă sugerăm să includeți în programul dumneavoastră și o drumeție în Torrent de Pareis. Zona este destul de aglomerată în timpul zile, astfel că, dacă doriți să vă bucurați din plin de frumusețea sa, veniți aici de dimineață. Dacă vă plac drumețiile, atunci puteți lua la pas și traseele din Munții Tramuntana. Pentru ca  nimic să nu umbrească starea de bine, asigurați-vă că sunteți echipați corespunzător și că aveți ceva rezerve de apă. În timpul drumețiilor în Munții Tramuntana, turiștii vor putea vizita și satul SELVA. În cazul în care drumețiile nu vă încântă, însă doriți să vă bucurați de peisajele frumoase din Mallorca, nimic mai simplu, puteți conduce pe MA-2141. Astfel, veți avea ocazia de a admira o parte mai puțin cunoscută a insulei. 

poza Câteva dintre cele mai frumoase locuri pe care le puteți explora în timpul sejurului în Mallorca

       De experiențe plăcute vă puteți bucura și în Cala Figuera, un sat istoric și incredibil de frumos. Zona portului are o istorie de cel puțin 700 de ani, în prezent, aici fiind dispuse o mulțime de cafenele cochete. În una din zilele petrecute în Mallorca, turiștii se pot îndrepta către plajele din CANYAMEL, unde se vor putea bucura de soarele minunat al Mediteranei.  În CANYAMEL există și numeroase hoteluri, astfel că puteți alege să vă cazați aici sau, cel puțin, să petreceți o noapte. Trebuie să țineți cont că în timpul sezonului estival, plajele din CANYAMEL devin destul de aglomerate.
       În cazul în care timpul vă permite, atunci puteți profita de ocazie pentru a vizita Calo Del Moro, una dintre cele mai superbe locații din Mallorca. Drumul către Calo Del Moro poate fi destul de dificil, însă peisajele merită orice tip de efort. Apele din acest golf sunt printre cele mai bune din Mallorca, fiind extrem de cristalineDupă ce veți fi explorat Calo Del Moro, puteți face o oprire și în Falanitx, unde veți putea vizita Sanctuarul Sfântului Salvador. 

poza Câteva dintre cele mai frumoase locuri pe care le puteți explora în timpul sejurului în Mallorca
Cele mai frumoase plaje din Mallorca

Mallorca se bucură de o zonă de coastă întinsă, de-a lungul căreia sunt situate peste 200 de plaje. În  Mallorca veți descoperi atât plaje aglomerate, care dispun de o mulțime de facilități, cât și plaje izolate, cu un aspect sălbatic și fermecător. 

Citeste mai mult.