Oferte Cazare - Litoral Playa Del Ingles, Gran Canaria, Spania ☀️ 2024

Cazare - Litoral Playa Del Ingles 2024

    Playa Del Ingles este un oraș situat pe coasta de sud a Insulei Grand Canaria. Trebuie precizat din start că orașul   Playa Del Ingles nu excelează la capitolul obiective turistice. De altfel, până în anii ʹ60 locul era unul total lipsit de viață, însă toate acestea s-au schimbat, iar în prezent  Playa Del Ingles este una dintre cele mai populare stațiuni turistice ale Europei.  Turiștii vor putea vizita doar Templo Ecumenico de San Salvador, un lăcaș de cult, unde serviciul divin se celebrează în trei limbi diferite. Plaja din stațiunea   Playa Del Ingles este mărginită de o zonă de promenadă, numită Paseo Costa Canaria. Zona este înfrumusețată de vegetație luxuriantă și de numeroasele clădiri extravagante. Aici sunt concentrate o mulțime de baruri, restaurante, cafenele, pub-uri și magazine.

Citeste mai mult

Litoral Playa Del Ingles 2024 face parte din regiunea Gran Canaria din Spania.

In Playa Del Ingles sunt 119 hoteluri, din care un hotel de 5 stele, 20 hoteluri de 4 stele, 27 de hoteluri de 3 stele, 56 de hoteluri de 2 stele, 15 hoteluri de o stea.

Filtre Litoral Playa Del Ingles 2024

Filtreaza hotelurile din Playa Del Ingles pe baza numarului de stele:

Preturile prezente pe aceasta pagina, referitoare la hotelurile din Playa Del Ingles, sunt orientative, calculate pentru 2 persoane, pe baza prețurilor aplicate în ultimele 60 de zile. Pretul corect din acest moment este afisat in pagina de rezervare si este calculat in functie de ofertele si disponibilitatea curenta.

Optați pentru o vacanță în Playa Del Ingles, una dintre cele mai populare stațiuni spaniole

     Pe plaja din  Playa Del Ingles, turiștii vor putea închiria șezlonguri și umbrele, iar atunci când se vor plictisi vor putea practica diverse sporturi nautice, printre care: jet-ski, windsurfing, scufundări și plimbări cu barca. Activitățile sportive nu se rezumă doar la atât, turiștii putând juca volei, tenis, mini-golf, golf, vor putea practica echitație, se vor putea distra în parcurile acvatice din stațiune sau își vor putea testa curajul în cadrul unui salt cu parapanta. Plaja nu stă prost nici la capitolul facilități, vizitatorii săi bucurându-se de: dușuri, chioșcuri și facilități destinate persoanelor cu dizabilități. Turiștii vor avea ocazia de a vizita și dunele de nisip Maspalomas. În apropierea acestor dune există o zonă destinată nudiștilor, precum și o zonă populară în rândul comunității gay.

     Playa Del Ingles este o stațiune modernă și extrem de dezvoltată, astfel că turiștii vor avea la dispoziție o mulțime de centre comerciale, magazine, restaurante, cafenele și baruri. În ceea ce privește cazarea, vor putea alege dintre hoteluri din diverse categorii, recomandările noastre fiind: Abora Catarina Hotel By Lopesan, Hotel Caserio, Hotel Ifa Catarina, Hotel Ifa Dunamar, Hotel Labranda Playa Bonita, Hotel Riu Palmeras, Hotel Seaside Sandy Beach, Hotel Vital Suites Residencia, Salud & Spa și altele.

poza Optați pentru o vacanță în Playa Del Ingles, una dintre cele mai populare stațiuni spaniole

    Playa Del Ingles (Plaja englezilor) ziua își încântă turiștii cu nisip, apă cristalină și mult soare, iar noaptea distracția se mută în numeroasele sale cluburi și pub-uri. Plaja stațiunii măsoară 2, 7 kilometri lungime și este mărginită de plaja San Augustin în est și Maspalomas în vest.  Plaja pretinde a fi una dintre cele mai frumoase plaje ale Spaniei, dacă nu ale Europei. 

   Climatul în  Playa Del Ingles este extrem de arid, precipitațiile fiind extrem de sărăcăcioase. În timpul verii, temperaturile se situează în jurul valorii de 28 grade Celsius, iar în lunile de iarnă scad pana la 22 grade Celsius. Prin urmare, veți putea vizita  Playa Del Ingles în orice moment a anului, fiind o destinație de vacanță perfectă atunci când în România temperaturile scad sub zero grade Celsius, iar soarele parcă nu-și mai face simțită prezența. Cea mai mare cantitate de precipitații se înregistrează în perioada decembrie-februarie. Clima plăcută a făcut din  Playa Del Ingles una dintre cele mai populare stațiuni spaniole.

poza Optați pentru o vacanță în Playa Del Ingles, una dintre cele mai populare stațiuni spaniole