Oferte Cazare - Litoral Puerto Rico, Gran Canaria, Spania ☀️ 2024

Cazare - Litoral Puerto Rico 2024

     Puerto Rico este renumit deoarece este cel mai însorit oraș din Gran Canaria. În timpul sezonului estival, Puerto Rico este luat cu asalt de mii de turiști, care vin aici pentru a se bucura de soare pe plaja orașului. Turiștii care vor alege să-și petreacă vacanțele aici nu doar că se vor bucura de relaxare și înot, ci vor putea practica și numeroase sporturi acvatice, printre care: jet ski, navigație, scufundări, snorkeling, windsurfing, pescuit și altele. De asemenea, pot opta pentru excursii cu barca în jurul coastei, excursii în care să admire delfinii, excursii cu bărci cu fundul de sticlă și alte astfel de activități prin intermediul cărora vor putea descoperi frumusețea naturală a stațiunii și bogăția mediului acvatic. 

Citeste mai mult

Litoral Puerto Rico 2024 face parte din regiunea Gran Canaria din Spania.

In Puerto Rico sunt 33 hoteluri, din care 7 hoteluri de 4 stele, 8 hoteluri de 3 stele, 15 hoteluri de 2 stele, 3 hoteluri de o stea.

Filtre Litoral Puerto Rico 2024

Preturile prezente pe aceasta pagina, referitoare la hotelurile din Puerto Rico, sunt orientative, calculate pentru 2 persoane, pe baza prețurilor aplicate în ultimele 60 de zile. Pretul corect din acest moment este afisat in pagina de rezervare si este calculat in functie de ofertele si disponibilitatea curenta.

Puerto Rico - destinația perfectă pentru o vacanță relaxantă

   Stațiunea Puerto Rico este o alegere ideală pentru familiile cu copii, deoarece plaja sa este acoperită cu nisip auriu, iar apa nu este adâncă încât să îi expună pe cei mici vreunui pericol. În aer se resimte în permanență o adiere ușoară, fapt ce face ca temperaturile ridicate să fie mult mai ușor de suportat.  Apa Atlanticului este calmă și caldă, fiind astfel perfectă pentru înot și bălăceală.  Plaja din Puerto Rico dispune de șezlonguri, umbrele de soare, parcare, dușuri și oferă acces facil și persoanelor cu dizabilități. Pe lângă plaja nisipoasă, Puerto Rico se bucură și de existența a două porturi de mici dimensiuni.

   La mică distanță de plaja din Puerto Rico este dispusă o piscină publică. Această piscină este înconjurată de plante luxuriante, care fac ca atmosfera să fie și mai plăcută. În ceea ce privește atracțiile, în stațiunea Puerto Rico turiștii vor descoperi și terenuri de golf, un parc acvatic și un centru comercial. De asemenea, vizitatorii stațiunii vor putea alege dintr-o gamă variată de baruri, cafenele și restaurante. În ceea ce privește cazare, recomandările noastre sunt: Hotel Holiday Club Jardin Amadores, Hotel Holiday Club Puerto Calma, Hotel Holiday Club Sol Amadores, Hotel Servatur Casablanca, Hotel Marina Suites, Hotel Castillo Del Sol, Nido Del Aguila Lara Apartments, Hotel Riosol, Hotel Servatur Green Beach, Hotel Servatur Sunsuite Royal și altele. Cele mai multe hoteluri din Puerto Rico sunt situate în apropiere de plajă. Puerto Rico este o stațiune potrivită pentru vacanțe pe toată durata anului, în timpul iernii temperaturile situându-se între 20-25 grade Celsius. În Puerto Rico, sezonul estival debutează în luna mai și se prelungește până în septembrie-octombrie.

poza Puerto Rico - destinația perfectă pentru o vacanță relaxantă