Oferte Cazare - Litoral Empuriabrava, Costa Brava, Spania ☀️ 2022

Cazare - Litoral Empuriabrava 2022

    Empuriabrava este o destinație de vacanță dispusă într-o fosta zonă mlăștinoasă, din municipiul Castello d´Empuries, provincia Girona.  Orașul este situat în Golful Trandafirilor, în apropierea Parcului Natural Aiguamolls de l´Emporda. Orașul este situat la circ 15 kilometri de orașul FIGUERES, la 160 kilometri de Barcelona și la 40 de kilometri de granița franceză. Turiștii care vor dori să petreacă un sejur aici pot zbura către Aeroportul Girona, care este cel mai apropiat aeroport de stațiune. Odată ajunși în aeroport, există o mulțime de mijloace de transport care vă vor duce spre Empuriabrava.

Citeste mai mult

Litoral Empuriabrava 2022 face parte din regiunea Costa Brava din Spania.

In Empuriabrava sunt 11 hoteluri, din care 3 hoteluri de 4 stele, 6 hoteluri de 3 stele, 2 hoteluri de 2 stele.

Filtre Litoral Empuriabrava 2022

Filtreaza hotelurile din Empuriabrava pe baza numarului de stele:

Preturile prezente pe aceasta pagina, referitoare la hotelurile din Empuriabrava, sunt orientative, calculate pentru 2 persoane, pe baza prețurilor aplicate în ultimele 60 de zile. Pretul corect din acest moment este afisat in pagina de rezervare si este calculat in functie de ofertele si disponibilitatea curenta.

Empuriabrava - o destinație de vacanță exclusivistă

    În contradicție cu celelalte destinații de vacanță de pe Costa Blanca,  Empuriabrava  nu se mândrește cu o istorie bogată, care să se întindă pe durata mai multor secole. Localitatea a fost transformată în stațiune turistică între anii 1964-1975.  Prin urmare, în oraș nu veți descoperi clădire care să se bucure de mai mult de 40 de ani de vechime. Orașul a fost dezvoltat de către compania Eurobrava SA, care a prezentat proiectul municipalității din Castello d´Empuries. Compania s-a confruntat cu opoziția micilor fermieri din zonă, planul fiind aprobat în iunie 1967. Un rol important în aprobarea sa l-a jucat boom-ul turistic de care s-a bucurat Spania în anii ´60. Compania Eurobrava SA a pus la punct o campanie de marketing ce avea în vedere atragerea de turiști germani, francezi, olandezi și belgieni. După anul 1975, orașul și-a pus la punct infrastructura și serviciile, astfel că, în scurt timp, Empuriabrava avea să devină una dintre cele mai ofertante și spectaculoase destinații de vacanță, perfectă pentru turiștii cu posibilități materiale peste medie. Multe dintre proprietățile din Empuriabrava aparțin rușilor. De asemenea, se crede că și celebrul actor George Cloony și fotbalistul Lionel Messi dețin  proprietăți aici.

    Pe cuprinsul orașului se întind mai bine de 40 de kilometri de canale, Empuriabrava fiind considerat cel mai întins oraș pe apă al Spaniei. Orașul Empuriabrava numără în mod normal 7.800 de locuitori, iar în timpul sezonului estival este locuit de circa 80.000 de locuitori. Empuriabrava este o destinație foarte populară în rândul turiștilor germani și francezi, dar este vizitată și de numeroși turiști britanici și olandezi.

     Plaja stațiunii Empuriabrava măsoară 1, 3 kilometri, iar lățimea sa este de circa 60 metri. De-a lungul său sunt dispuse numeroase baruri, cafenele, iar la dispoziția turiștilor sunt puse umbrele și șezlonguri. Plaja este acoperită cu nisip fin, intrarea în apă este lină, motiv pentru care se potrivește de minune și pentru familiile cu copii. Pe lângă relaxarea la soare, turiștii se vor putea bucura și de activități ceva mai palpitante, așa cum sunt sporturile acvatice, stațiunea Empuriabrava fiind considerată paradisul scufundătorilor. Plaja La Rubina este o plajă cu aspect sălbatic, pe cuprinsul său și în împrejurări nefiind dispusă nici o construcție. La Rubina măsoară 1, 8 kilometri lungime și 40 metri lungime. Turiștii vor putea campa aici la tarife relativ reduse. De asemenea, plaja dispune de baruri, cafenele, un centru nautic, vestiare, toalete și piste pentru biciclete. Playa de Can este situată într-o zonă izolată a stațiunii. În Empuriabrava, turiștii vor descoperi și cel mai mare centru de parașutism din Europa, Skydiving.

poza Empuriabrava - o destinație de vacanță exclusivistă

    Turiștii care vor opta pentru un sejur în Empuriabrava vor putea vizita și acropola greco-romană Sant Marti d´Empuries, care este situată în apropierea orașului. Turiștii se vor putea bucura de plimbări relaxante în zona protejată Zapovedny. Principala atracție a stațiunii Empuriabrava este portul său, unde turiștii vor putea admira ambarcațiuni dintre cele mai luxoase și vile de vacanță spectaculoase. În același timp, turiștii vor putea vor putea lua la pas străduțele pitorești și vor putea lua masa în localurile tradiționale, din meniul cărora nu lipsește tapasul.  Parcul Național Aiquamolls de l´Emporda este amplasat chiar în apropiere de stațiune. Acesta se întinde pe o suprafață de 4800 hectare, iar vegetația sa se aseamănă cu cea a unei delte. Astfel, aici turiștii vor putea admira peste 3000 de specii de păsări exotice.

    Empuriabrava este o destinație de vacanță luxoasă, fiind, totodată, unul dintre cele mai mari porturi rezidențiale din lume. Turiștii se vor putea bucura de soare pe unele dintre cele mai frumoase plaje din Costa Blanca.  În ceea ce privește ofertele de cazare, precizăm că turiștii vor putea opta atât pentru unități de cazare luxoase, cât și pentru hoteluri accesibile ca preț. Recomandările noastre în materie de cazare sunt: Hotel Apartamentos Vent De Garbi, Hotel Port Salins, Hotel Port Salins - Empuriabrava, Hotel Bt Gran Reserva, Hotel Bt Vent De Garbi, Hotel Comte D Empuries, Hotel Xons Platja, Hotel Apartamentos Comte Empuries - Empuriabrava și altele.

 

poza Empuriabrava - o destinație de vacanță exclusivistă