Oferte Cazare - Litoral Lloret De Mar, Costa Brava, Spania ☀️ 2022

Cazare - Litoral Lloret De Mar 2022

    Lloret De Mar este una dintre cele  mai populare destinații de vacanță din Litoral. Lloret De Mar este situată în sudul regiunii Litoral, la aproape 70 kilometri distanță de  Barcelona. Lloret De Mar  se întinde pe o suprafață de circa 40 kilometri pătrați, se desfășoară pe un teren de coastă accidentat, ceea ce a dus la formarea de faleze abrupte, care pot măsura până la 100 metri înălțime. În stațiunea Lloret De Mar sunt prezente atât golfuri pitorești, stânci accidentate, cât și plaje acoperite cu nisip fin. Litoralul din Lloret De Mar măsoară 7 kilometri lungime. Pădurile de pini mari se prelungesc până în apropiere de mare, iar pe cuprinsul lor veți întâlni numeroase case de vacanță.

Citeste mai mult

Litoral Lloret De Mar 2022 face parte din regiunea Costa Brava din Spania.

In Lloret De Mar sunt 226 hoteluri, din care 4 hoteluri de 5 stele, 62 de hoteluri de 4 stele, 83 de hoteluri de 3 stele, 40 de hoteluri de 2 stele, 37 de hoteluri de o stea.

Filtre Litoral Lloret De Mar 2022

Filtreaza hotelurile din Lloret De Mar pe baza numarului de stele:

Filtreaza hotelurile din Lloret De Mar pe baza tipului de masa:

Preturile prezente pe aceasta pagina, referitoare la hotelurile din Lloret De Mar, sunt orientative, calculate pentru 2 persoane, pe baza prețurilor aplicate în ultimele 60 de zile. Pretul corect din acest moment este afisat in pagina de rezervare si este calculat in functie de ofertele si disponibilitatea curenta.

Vacanță în Lloret De Mar: plaje diverse, apă cristalină și multă distracție

    Stațiunea Lloret De Mar are o populație permanentă de circa 39.000 locuitori, iar în sezonul estival populația stațiunii depășește 160.000 rezidenți. Lloret De Mar este vizitată anual de peste 1 milion de turiști.  Cea mai mare parte a locuitorilor din Lloret De Mar activează în segmentul turismului. Stațiunea Lloret De Mar dispune de un număr de cinci plaje foarte bine organizate și de o mulțime de facilități în ceea ce privește divertismentul, motiv pentru care mii de familii aleg să-și petreacă vacanțele aici. Turiștii sunt atrași și de temperaturile ridicate înregistrate în zonă, precum și de calitatea apei Mării Mediterane. De altfel, stațiunea Lloret De Mar se bucură de un climat mediteraneean, caracterizat de veri lungi și ierni blânde.  În lunile de vară temperatura medie este de circa 27 grade Celsius, iar în timpul anotimpului rece temperaturile variază între 8 și 14 grade Celsius. În  Lloret De Mar, soarele strălucește mai mult de 3000 de ore pe an. Turiștii pot alege să viziteze stațiunea în orice perioadă a anului, însă vara este anotimpul cel mai indicat. În Lloret De Mar, sezonul estival debutează în luna iulie, însă cei mai mulți turiștii ajung aici în lunile iulie și august. Sezonul estival se încheie în mod oficial în luna august, însă condițiile meteo le permit turiștilor să se bucure de plajă și băi în mare și în luna septembrie.  Turiștii care vor alege să viziteze stațiunea Lloret De Mar în afara sezonului estival, vor avea șansa să se bucure de o atmosferă ceva mai liniștită și de mai puțină aglomerație. Totul depinde de dorințele dumneavoastră. Trebuie să țineți cont că în aceste luni precipitațiile sunt ceva mai crescute, iar marea majoritate a localurilor de divertisment nu funcționează. 

     Stațiunea Lloret De Mar este o destinație de vacanță ideală pentru turiștii care doresc să practice sporturi nautice, pentru iubitorii de shopping, dar este luată cu asalt și de către turiștii tineri și însetați de distracție. Drept urmare, în timpul sezonului estival, stațiunea se poate dovedi extrem de aglomerată. Pe cuprinsul său funcționează o mulțime de hoteluri, campinguri, restaurante, cafenele și baruri. În ceea ce privește posibilitățile de cazare, recomandările noastre sunt: Hotel Alva Park Resort And Spa, Hotel Santa Marta, Alegria Plaza Paris Hotel ****, Delamar Hotel, Fergus Santa Cristina Hotel, Gran Hotel Don Juan Resort, H-top Secret Hotels Lloret De Mar 4*, Hotel Acacias, Hotel Acapulco - Lloret, Hotel Alba Seleqtta, Hotel Augusta Club, Hotel Costa Encantada, Hotel Fenals Garden și altele. Stațiunea Lloret De Mar se bucură de o mare popularitate în rândul turiștilor englezi, germani și ruși. Chiar dacă distracția și voia bună sunt cuvintele cu care am putea descrie cel mai bine atmosfera din Lloret De Mar, asta nu trebuie să vă ducă în eroare. Lloret De Mar nu este o destinație de vacanță dedicată exclusiv tinerilor, ci pe străzile și plajele sale veți descoperi și  numeroase familii cu copii, precum și turiști trecuți de prima tinerețe. 

poza Vacanță în Lloret De Mar: plaje diverse, apă cristalină și multă distracție

    Până în anii ´50 ai secolului trecut, Lloret De Mar era un simplu sat de pescuit, însă s-a decis demolarea vechilor locuințe, locul lor fiind luat de hoteluri, restaurante și magazine. Între anii ´60-´70, stațiunea Lloret De Mar s-a deschis turismului internațional, zeci de mii de turiștii venind aici pentru a se bucura de plajele sale frumoase, de apa cristalină a mării și de frumusețea peisajelor.  Cu toate acestea, Lloret De Mar nu este  o stațiune lipsită de istorie și cultură. Astfel, în urma săpăturilor efectuate pe dealul Puig de Castellet, s-a descoperit o așezare iberică ce datează din anul 250 î. Hr. Arealul în care în prezent se desfășoară Lloret De Mar a fost mai apoi ocupat de către romani. În  Lloret De Mar, turiștii vor descoperi și numeroase clădiri în stil neoclasic, care datează din secolul al XVIII-lea. Turiștii vor putea vizita și Biserica Sant Roma, Mănăstirea Sant Pere del Bosc, precum și Castelul Sant Joan. 

   Lloret De Mar este o destinație de vacanță accesibilă atât ca preț, cât și ca infrastructură, încât turiștilor nu le rămâne decât să se bucure de plajă, sporturi nautice și de distracția oferită de localurile din stațiune. Transportul public din Lloret De Mar este extrem de bine organizat, există o mulțime de curse de autobuz cu ajutorul cărora vă veți putea deplasa pe cuprinsul stațiunii sau în împrejurimile acesteia. Turiștii se vor putea deplasa și prin intermediul taxi-urilor, numărul acestora fiind extrem de mare. Înainte de a vă plănui cum se va desfășura o zi de vacanță în Lloret De Mar, trebuie să țineți cont că locuitorii stațiunii, la fel ca restul spaniolilor, între orele 14-17, atunci când soarele devine dogoritor, se bucură de o siestă. În acest interval orar multe magazine și buticuri sunt închise. Există însă și magazine și restaurante care funcționează toată după-amiaza. 

poza Vacanță în Lloret De Mar: plaje diverse, apă cristalină și multă distracție

    Mai sus am menționat că mulți turiștii aleg să viziteze Lloret De Mar pentru a se bucura de viața de noapte animată. Zona principală de divertisment din Lloret De Mar se întinde de-a lungul străzii Av. Just Marles Vilarrodonna, unde turiștii vor descoperi zeci de cluburi și de baruri. Localurile sunt amplasate la mica distanță unele de altele, încât, dacă atmosfera nu le este pe plac, pot oricând pleca în alt local, unde se pot distra pe cinste. 

    Coasta stațiunii Lloret De Mar se întinde pe o distanță de 7 kilometri și numără 8 plaje și golfuri. 4 dintre plajele din Lloret De Mar au fost premiate cu blue flag. Turiștii vor descoperi în stațiune plaje pentru fiecare tip de activitate, plaje pentru cei care doresc să se relaxeze la soare, plaje pentru amatorii de sporturi acvatice, plaje liniștite sau plaje animate. Cele mai cunoscute 8 plaje din Lloret De Mar sunt: plaja Lloret, Sa Caleca, Cala Banys, Fenals, Cala Boadella, Canyelles, Santa Cristina și Cala Treumal. De-a lungul plajei Lloret se desfășoară un bulevard lung de câțiva kilometri, flancat de palmieri, perfect pentru plimbări la lăsarea serii. În partea de est a bulevardul se înalță Castell d´en Plaja. În Lloret De Mar, nu aveți cum să nu petreceți vacanțe de neuitat, deoarece vă veți putea bucura de o zi încărcată de distracție în Waterworld, Gnomo Park sau Aventura Park, veți putea încerca experiențe noi, precum bungee jumping, karting, echitație sau vă veți putea petrece timpul jucând bowling, golf, plimbându-vă, pe jos sau cu bicicleta, organizând excursii sau croaziere. În plus, turiștii se vor putea bucura de o multitudine de sporturi acvatice, precum caiac, snorkelling, scufundări, salturi cu parapanta, ski nautic, jet ski, banana boat, excursii cu catamarnul și alte astfel de activități. 

poza Vacanță în Lloret De Mar: plaje diverse, apă cristalină și multă distracție


Lloret De Mar - Bucurați-vă de o zi distractivă în Water World

 Water World este situat în apropiere de stațiunea Lloret De Mar și este unul dintre cele mai bune parcuri acvatice ale Europei. Parcul acvatic oferă atracții pentru turiștii de toate vârstele, astfel încât vă veți putea bucura de distracție în familie sau în compania prietenilor.

Citeste mai mult.

Atracții turistice Lloret de Mar

  Stațiunea Lloret De Mar  nu doar că se bucură de numeroase plaje însorite, ci oferă turiștilor care aleg să o viziteze  șansa de a descoperi și o mulțime de atracții turistice. 

Citeste mai mult.

Atracții turistice Lloret de Mar:  Castelul Sant Joan și Castell d´Plajja

Acum doar câteva zeci de ani în urmă, Lloret De Mar era un simplu sat de pescari, însă, în ultimele decenii ale secolului XX, s-a dezvoltat vertiginos, ajungând ca în prezent să fie una dintre cele mai dezvoltate stațiunii din Litoral.

Citeste mai mult.

Cele mai populare 8 plaje din Lloret de Mar

Lloret De Mar este o destinație de vacanță încântătoare pentru toți acei turiști care doresc să se bucure de relaxare, plajă, soare și mare. Lloret De Mar este amplasată pe o coastă stâncoasă din Litoral, motiv pentru care se bucură atât de plaje lungi și nisipoase, cât și de golfuri stâncoase, ceva mai izolate.

Citeste mai mult.