Oferte Cazare - Litoral Malgrat De Mar, Costa Brava, Spania ☀️ 2022

Cazare - Litoral Malgrat De Mar 2022

   Malgrat De Mar este situat în nordul Litoral, la circa 60 de kilometri de Barcelona. Clima mediteraneeană și cei circa 4, 5 kilometri de plajă a transformat Malgrat De Mar în una dintre cele mai apreciate stațiuni din regiunea Litoral. Stațiunea se învecinează cu  SANTA SUSANNA și Blanes Primele locuințe din Malgrat De Mar au fost amplasate în jurul Capelei Sant Antoni Abat, lăcașul de cult fiind dispus pe malul Râului Malgrat de Mar. Inițial, Malgrat De Mar era parte integrantă a parohiei Palafolls. În  anul 1559, așezarea reușește să-și obțină independența parohială. Pe durata secolului al XV-lea, orașul a fost în repetate rânduri atacat de otomani. Începând cu secolul al XIV-lea, orașul se dezvoltă extrem de mult din punct de vedere cultural, artistic și social. 

Citeste mai mult

Litoral Malgrat De Mar 2022 face parte din regiunea Costa Brava din Spania.

In Malgrat De Mar sunt 31 hoteluri, din care 13 hoteluri de 4 stele, 14 hoteluri de 3 stele, 4 hoteluri de o stea.

Filtre Litoral Malgrat De Mar 2022

Filtreaza hotelurile din Malgrat De Mar pe baza numarului de stele:

Filtreaza hotelurile din Malgrat De Mar pe baza tipului de masa:

Vezi hoteluri/orase din Malgrat De Mar cu diferite facilitati des cautate si folositoare:

Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Luna Club incepand cu 522.00 €
Plecare 26 Septembrie 2021, 7 nopti, Fara Masa

Preturile prezente pe aceasta pagina, referitoare la hotelurile din Malgrat De Mar, sunt orientative, calculate pentru 2 persoane, pe baza prețurilor aplicate în ultimele 60 de zile. Pretul corect din acest moment este afisat in pagina de rezervare si este calculat in functie de ofertele si disponibilitatea curenta.

Malgrat De Mar - destinația perfectă pentru un sejur în familie

    Denumirea Malgrat De Mar apare menționată documentar încă din secolul al XIII-lea, dar orașul este numit oficial astfel abia în secolul al XIX-lea.  Orașul Malgrat De Mar s-a dezvoltat extrem de mult în ultimele 4 decenii ale secolului al XX-lea. Astfel, dacă în 1958, orașul număra 5500 de locuitori s-a ajuns ca în anul 2008, orașul să numere 18000 rezidenți. Principala activitate economică a locuitorilor din Malgrat De Mar este turismul, în oraș existând numeroase hoteluri, locuri de campare, magazine, restaurante, cafenele și baruri. Malgrat De Mar  este una dintre cele mai bune alegeri în cazul în care doriți să vă bucurați de o vacanță în familie. Aici veți descoperi unități de cazare pentru toate bugetele și preferințele. Recomandările noastre sunt: Aqua Hotel Silhouette & Spa ( Only Adults ), Europa Splash Hotel, Hotel Alegria Maripins, Europa Splash Hotel, Hotel Sorra Daurada Splash, Hotel Tropic Park - Malgrat, Sumus Hotel Monteplaya - Malgrat, Hotel Aqua Bella Playa, Hotel H Top Planamar, Hotel Monteplaya, Hotel Papi și altele.

  În Malgrat De Mar, turiștii se vor putea bucura de plimbări prelungite, cu ocazia cărora vor putea observa numeroasele păsări care viețuiesc în stațiune, dunele din Playa de la Conca sau vor putea vizita Delta Râului Tordera. Stațiunea este înconjurată de numeroase zone naturale, neafectate de intervenția umană, unde turiștii se vor putea bucura de drumeții și ciclism.

poza Malgrat De Mar - destinația perfectă pentru un sejur în familie

    În timpul unei simple plimbări prin centrul stațiunii Malgrat De Mar, turiștii vor descoperi edificii istorice spectaculoase, precum Biserica Sant Nicolau, care datează din secolul al XVIII-lea, și Peixateries Velles, piața de pește a orașului.  Printre atracțiile turistice ale stațiunii Malgrat De Mar se situează și Parcul Castell, precum și Parcul Frances Macia, care este înfrumusețat de prezența numeroaselor sculpturi de pe cuprinsul său și a locurilor de joacă. Aici vă veți putea bucura de plimbări, veți putea organiza picnicuri sau puteți pur și simplu puteți alege să petreceți timp în natură. În Malgrat De Mar vă veți putea bucura de distracție și după lăsarea serii, viața de noapte fiind destul de animată.

   Plaja stațiunii Malgrat De Mar este divizată în porțiuni mici de stâncile și golfulețele de pe coastă. În stațiune veți descoperi mai multe plaje acoperite cu nisip fin. Cea mai populară plajă este Plaja L´Astillero, în apropierea acesteia sunt amplasate cele mai bune hoteluri din Malgrat De Mar, fapt ce face ca plaja să fie destul de aglomerată.  Tordera este cea mai întinsă plajă din Malgrat De Mar și rareori este aglomerată. Plaja stațiunii este mărginită de o zonă de promenadă drăguță, înțesată de baruri și restaurante.

 

poza Malgrat De Mar - destinația perfectă pentru un sejur în familie