Oferte Cazare - Litoral Santa Susanna, Costa Brava, Spania ☀️ 2022

Cazare - Litoral Santa Susanna 2022

        SANTA SUSANNA este o stațiune din Litoral, fiind situată la 14 kilometri distanță de Lloret De Mar și la 65 kilometri de Barcelona.   SANTA SUSANNA este una dintre cele mai noi stațiuni din Litoral, însă s-a dezvoltat extrem de rapid, astfel încât, acum poate concura cu cele mai moderne stațiuni ale Spaniei. În perioada medievală,   SANTA SUSANNA aparținea orașului Calella De Palafrugell. A devenit oraș independent în anul 1842. SANTA SUSANNA este mărginită de o zonă împădurită. Zona în care este dispusă stațiunea   SANTA SUSANNA este cunoscută pentru producția sa agricolă, aici cultivându-se, în mod organic, numeroase specii de fructe și legume.

Citeste mai mult

Litoral Santa Susanna 2022 face parte din regiunea Costa Brava din Spania.

In Santa Susanna sunt 39 hoteluri, din care 22 de hoteluri de 4 stele, 15 hoteluri de 3 stele, un hotel de 2 stele, un hotel de o stea.

Filtre Litoral Santa Susanna 2022

Filtreaza hotelurile din Santa Susanna pe baza numarului de stele:

Filtreaza hotelurile din Santa Susanna pe baza tipului de masa:

Vezi hoteluri/orase din Santa Susanna cu diferite facilitati des cautate si folositoare:

Preturi pentru 2 adulti la
Aqua Hotel Onabrava incepand cu 578.00 €
Plecare 26 Septembrie 2021, 7 nopti, Fara Masa

Preturile prezente pe aceasta pagina, referitoare la hotelurile din Santa Susanna, sunt orientative, calculate pentru 2 persoane, pe baza prețurilor aplicate în ultimele 60 de zile. Pretul corect din acest moment este afisat in pagina de rezervare si este calculat in functie de ofertele si disponibilitatea curenta.

Petreceți o vacanță alături de familie în Santa Susanna

    SANTA SUSANNA combină modernul cu tradiționalul, pe cuprinsul său existând un oraș vechi, cât și facilități turistice dintre cele mai moderne. Plajele din  SANTA SUSANNA se întind pe o suprafață de 2 kilometri. Plajele din stațiune sunt acoperite cu nisip și pietriș și pun la dispoziția turiștilor șezlonguri și umbrele. O plimbare în zona medievală a orașului se poate dovedi o experiență dintre cele mai plăcute, deoarece aceasta zonă are un farmec romantic, fiind caracterizată de străduțe pietruite și ziduri vopsite în alb. În această zonă sunt concentrate o mulțime de restaurante cu specific catalan, cafenele cochete, magazine cu suveniruri și magazine de artizanat. Între secolele XV-XVIII, pe cuprinsul stațiunii  SANTA SUSANNA existau 7 turnuri de apărare, care aveau rolul de a apăra stațiunea de eventualele raiduri ale piraților. Turiștii vor putea vizita două dintre acestea, în unul dintre ele funcționează gara,  restul sunt proprietate privată.

poza Petreceți o vacanță alături de familie în Santa Susanna

   Pe cuprinsul stațiunii  SANTA SUSANNA, turiștii vor descoperi numeroase hoteluri, printre care Aqua Hotel Aquamarina & Spa - Santa Susanna, Aqua Hotel Onabrava, H-top Secret Hotels Santa Susanna, Hotel Aqua Onabrava, Hotel Caprici Verd; Hotel Fergus Style Mar Mediterrania, Hotel Florida Park, Hotel H Top Royal Sun, Hotel Sirius, Hotel Tahiti Playa și altele. Turiștii se vor putea caza și în campinguri, precum și în case de vacanță. Turiștii care aleg să-și petreacă vacanțele în stațiunea  SANTA SUSANNA vor avea ocazia de a se bucura și de excursii către Barcelona. Vizitatorii stațiunii vor putea practica și sporturi nautice, precum windsurfing, scufundări și navigație. La circa 30 de kilometri de Santa Susanna turiștii vor descoperi Rezervația Naturală Montnegre-Corredor, unde turiștii se vor putea bucura de drumeții, plimbări și timp petrecut în natură.

   În cazul în care doriți să petreceți un sejur în Litoral alături  de familie, stațiunea  SANTA SUSANNA este una dintre cele mai bune alegeri, deoarece aici veți descoperi o mulțime de facilități destinate copiilor. Prin urmare, cei mici se vor putea bucura de spectacole de aer liber, baby-sitteri, restaurante cu zone special destinate copiilor, cluburi pentru copii pe plajă și altele. Trebuie menționat faptul că în vârf de sezon, stațiunea se poate dovedi extrem de aglomerată. Un alt aspect de care trebuie să țineți cont înainte de a opta pentru un sejur în  SANTA SUSANNA este faptul că viața de noapte este cvasi absentă. Singurele activități de care vă puteți bucura la lăsarea serii sunt de plimbările prin stațiune. 

poza Petreceți o vacanță alături de familie în Santa Susanna