Oferte Cazare - Litoral Costa Del Sol, Spania la hoteluri cu Demipensiune ☀️ 2023

Cazare - Litoral Costa Del Sol la hoteluri cu Demipensiune 2023

Turistii care opteaza pentru tipul de masa demipensiune din Costa Del Sol au asigurate doua mese pe zi. Cele mai multe unitati de cazare servesc ospetilor sai micul dejun si cina, insa acest lucru poate fi diferit de la hotel la hotel. De asemenea, unitatea de cazare din Costa Del Sol poate pune la dispozitia oaspetilor sai, in timpul meselor, si diverse bauturi (apa, sucuri, cafea sau bauturi alcoolice). Mesele pot fi tip bufet sau à la carte. Acest tip de masa poate fi numit de către anumite unitati de cazare si Half Board. In ziua cazarii, turistii vor servi, de regula, doar cina, iar in ziua plecarii doar micul dejun.

Regiunea Litoral Costa Del Sol la hoteluri cu Demipensiune 2023 face parte din Spania.

In regiunea Costa Del Sol sunt 33 hoteluri care au Demipensiune. Puteti vedea aceste hoteluri cu Demipensiune mai jos.

Vezi hoteluri Costa Del Sol

Filtre Litoral Costa Del Sol la hoteluri cu Demipensiune 2023

Filtreaza hotelurile din Costa Del Sol pe baza numarului de stele:

Filtreaza hotelurile din Costa Del Sol pe baza tipului de masa:

Mai jos puteti gasi hoteluri cu regimul de masa Demipensiune in Costa Del Sol pentru anul 2023:

Preturi pentru 2 adulti la
Villa Padierna Palace Hotel incepand cu 2,726.00 €
Plecare 20 Mai 2023, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Vincci Seleccion Estrella Del Mar incepand cu 1,124.00 €
Plecare 22 Octombrie 2022, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Ms Amaragua Hotel incepand cu 802.00 €
Plecare 20 Mai 2023, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Mac Puerto Marina Benalmadena incepand cu 924.00 €
Plecare 22 Octombrie 2022, 7 nopti, Fara Masa
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Las Palmeras incepand cu 590.00 €
Plecare 20 Mai 2023, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel H10 Estepona Palace incepand cu 724.00 €
Plecare 20 Mai 2023, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Ms Amaragua Hotel incepand cu 802.00 €
Plecare 20 Mai 2023, 7 nopti, Mic dejun

Preturile prezente pe aceasta pagina, referitoare la hotelurile din Costa Del Sol cu Demipensiune, sunt orientative, calculate pentru 2 persoane, pe baza prețurilor aplicate în ultimele 60 de zile. Pretul corect din acest moment este afisat in pagina de rezervare si este calculat in functie de ofertele si disponibilitatea curenta.

Petreceți un sejur însorit în Costa del Sol

    Cele mai apreciate stațiuni sunt: Malaga Area, Seville, Granada, Marbella,  Cordoba,  Torremolinos, Nerja,  Benalmadena,  Fuengirola,  Mijas, Estepona și Ronda.  Stațiunile din vestul Costa Del Sol sunt ceva mai populare decât cele din est. Cu toate acestea, pe întreaga Costa Del Sol veți descoperi plaje spectaculoase, sate zugrăvite în alb și peisaje dintre cele mai frumoase.  Primii care au populat Costa Del Sol se pare că au fost fenicienii, mai apoi zona fiind locuită de greci, romani și mauri. Aceștia din urmă și-au pus amprenta asupra arhitecturii și culturii din zonă. Costa Del Sol, la fel ca întreaga Andaluzie, este încărcată de cultură.

    Costa Del Sol este vizitată anual de milioane de turiști, fapt ce a făcut ca zona să se dezvolte incredibil de mult în ceea ce privește infrastructura și facilitățile de agrement. Aici sunt dispuse numeroase terenuri de golf de talie mondială, fapt pentru care Costa Del Sol este supranumită Costa del Golf. Familiile cu copii vor descoperi în Costa Del Sol numeroase parcuri tematice, la care se adaugă parcurile acvatice, piste de karting, parcuri safari și o mulțime de grădini publice. Turiștii tineri, puși pe distracție, vor prefera cu siguranță zone precum: Puerto Marina din stațiunea  Benalmadena și faimosul Puerto Banus. Ambele zone sunt extrem de cosmopolite și cochete, iar distracția din barurile și cluburile de aici se încheie abia la primele ore ale dimineții. Costa Del Sol este o destinație de vacanță atractivă și pentru turiștii care sunt în căutare de relaxare și răsfăț. În stațiunile din Costa Del Sol, turiștii vor descoperi centre spa moderne, astfel încât vor putea să revină din sejur complet relaxați și revigorați.

   Gastronomia din zona Costa Del Sol ar putea fi descrisă prin intermediul a trei cuvinte: diversitate, prospețime și culoare.  Numărul mare de turiști care vizitează Costa Del Sol a făcut ca în stațiunile de aici să vă puteți bucura de orice fel de preparat din bucătăria spaniolă sau internațională. Cele mai savuroase preparate au la bază pește proaspăt și legume cultivate de către locuitorii din zonă.

poza Petreceți un sejur însorit în Costa del Sol

     Malaga Area este capitala provinciei  Malaga Area și al doilea oraș ca mărime din Andaluzia, numărând în jur de 600.000 de locuitori. Localnicii de aici sunt extrem de prietenoși și deschiși, astfel că le veți putea cere oricând informații despre un anumit obiectiv turistic sau despre vreun local. Veți observa că vremea frumoasă, dieta mediteraneeană, frumusețea peisajelor și a orașului o să vă facă și pe dumneavoastră să fiți mai veseli. În cazul în care vă gândiți să petreceți un sejur în Costa Del Sol, dar nu știți încă spre ce stațiune să vă îndreptați, recomandarea noastră este Nerja. Stațiunea este situată în estul regiunii, la circa 50 de kilometri distanță de orașul  Malaga Area. O altă destinație de vacanță pe care o puteți avea în vedere este Benalmadena. Aceasta s-a dezvoltat extrem de mult în ultimii zeci de ani și a devenit una dintre cele mai moderne și mai apreciate stațiuni din Costa Del Sol

poza Petreceți un sejur însorit în Costa del Sol

    Marbella este unul dintre cele mai fermecătoare orașe din Costa Del Sol, motiv pentru care sute de mii de turiști aleg să-și petreacă vacanțele aici. Orașul se bucură de o infrastructură modernă, pe cuprinsul său existând porturi luxoase, terenuri de golf, localuri cochete și plaje întinse. Turiștii care vor alege să-și petreacă vacanțele aici, nu doar că se vor bucura de relaxare și distracție în timpul zilei, ci se vor putea bucura și de viața de noapte din stațiune. Stațiunea Fuengirola este situată între  Malaga Area și  Marbella, fapt ce l-a făcut să fie extrem de popular în rândul turiștilor. Fuengirola  este extrem de apreciată de familiile cu copii, care vin aici pentru a se bucura de plajă, numeroase facilități și activități. În cazul în care doriți să descoperiți farmecul andaluz specific zonei, atunci cel mai indicat este să vizitați stațiunea Estepona, situată în vestul Costa Del Sol, la poalele Munților Sierra Bermeja.

poza Petreceți un sejur însorit în Costa del Sol