Oferte Cazare - Litoral Tossa De Mar, Costa Brava, Spania ☀️ 2022

Cazare - Litoral Tossa De Mar 2022

    Tossa De Mar este o stațiune din Catalonia, situată la 80 de kilometri nord de Barcelona și la 100 kilometri sud de granița cu Franța. Tossa De Mar a fost locuită încă din perioada neolitică, iar în secolul I d. Hr. a fost colonizată de către romani. În secolul al XII-lea, în Tossa De Mar, s-a construit Biserica Sfântul Vicent. Din aceeași perioadă datează și turnurile și zidurile de apărare ale orașului. În secolele XV-XVI, populația din Tossa De Mar s-a mărit extrem de mult, astfel că s-au construit locuințe și înafara zidurilor orașului. Tossa De Mar a rămas aproape neschimbat până în anul 1950, când a început să se dezvolte din punct de vedere turistic.

Citeste mai mult

Litoral Tossa De Mar 2022 face parte din regiunea Costa Brava din Spania.

In Tossa De Mar sunt 42 hoteluri, din care 13 hoteluri de 4 stele, 15 hoteluri de 3 stele, 10 hoteluri de 2 stele, 4 hoteluri de o stea.

Filtre Litoral Tossa De Mar 2022

Filtreaza hotelurile din Tossa De Mar pe baza numarului de stele:

Filtreaza hotelurile din Tossa De Mar pe baza tipului de masa:

Preturile prezente pe aceasta pagina, referitoare la hotelurile din Tossa De Mar, sunt orientative, calculate pentru 2 persoane, pe baza prețurilor aplicate în ultimele 60 de zile. Pretul corect din acest moment este afisat in pagina de rezervare si este calculat in functie de ofertele si disponibilitatea curenta.

Sejur în Tossa de Mar: atracții turistice și plaje

    În trecut, locuitorii din Tossa De Mar se ocupau cu agricultura și pescuitul. Deși, astăzi turismul este cea mai dezvoltată ramură a economiei, mai există și persoane care se ocupă cu pescuitul. În primele decenii al secolului al XX-lea, o serie de oameni de cultură, precum George Kras și Marc Chagall, s-au stabilit în Tossa De Mar, fapt ce a adus un plus de popularitate stațiunii. Turiștii vor putea admira operele celor doi artiști în muzeul din stațiune. Tossa De Mar a început să se dezvolte din punct de vedere turistic în jurul anului 1950, după ce aici s-au jucat scene din filmul Pnadora and the Flying Dutchman. În prezent, Tossa De Mar este o destinație de vacanță populară atât în rândul turiștilor străini, cât și în rândul spaniolilor.

   Principalele atracții ale stațiunii Tossa De Mar sunt reprezentate de plajele cu nisip fin și de orașul medieval, pe ale cărui străzi înguste, turiștii vor descoperi numeroase restaurante și baruri. În centrul orașului vechi se înalță Castelul Medieval Vila Vella, care datează din secolul al XII-lea. Vila Vella este singurul oraș medieval fortificat de pe coasta catalană. În timpul sejurului în Tossa De Mar, turiștii vor putea explora străduțele pietruite ale orașului vechi, precum și zidurile sale de apărare. Turiștii vor putea vizita și Biserica Gotică Sant Vicenç, precum și farul Tossa, care datează din anul 1917,  are o înălțime de 10 metri, motiv pentru care oferă vederi surprinzătoare asupra stațiunii. Farul Tossa găzduiește și un muzeu. La doar câteva sute de metri față de centrul stațiunii Tossa De Mar turiștii vor descoperi  Turnul Can Magí. Acesta rezidă din secolul al XVI-lea, când Filip al II-lea a construit mai multe turnuri de pază în mai multe puncte cheie de pe coasta spaniolă, pentru a apăra zona de pirații africani. În cazul în care se observau pirați pe mare, în turn era aprins un foc, pentru ca astfel populația să fie avertizată.

poza Sejur în Tossa de Mar: atracții turistice și plaje

   Turiștii care doresc să descopere mai multe despre istoria orașului Tossa De Mar vor trebui doar să viziteze Muzeul Municipal din Vila Vella. La primul etaj al muzeului, turiștii vor putea admira artefacte descoperite în situl arheologic Els Ametllers, dintre care și un mozaic din vila romană. În cadrul muzeului sunt păstrate și o serie de picturi și sculpturi ale unor artiști locali sau a unor artiști care s-au născut aici.

  Stațiunea Tossa De Mar și împrejurimile sale se bucură de o coastă de 13 kilometri, de-a lungul căreia sunt dispuse nu mai puțin de 16 plaje acoperite cu nisip și golfuri izolate. Pe cuprinsul stațiunii Tossa De Mar sunt situate 3 plaje. Plaja Gran este situată în apropiere de zidurile medievale din Vila Vella. Plaja este situată într-un golf și măsoară în jur de 400 metri lungime. Plaja Mar Menuda este situată în nordul stațiunii Tossa De Mar, este o plajă de mici dimensiuni și oferă vederi către castelul medieval. Turiștii se vor putea bucura de soare și pe plaja d´es Codolar. 

poza Sejur în Tossa de Mar: atracții turistice și plaje