Oferte Cazare - Litoral Calella, Costa Brava, Spania ☀️ 2022

Cazare - Litoral Calella 2022

      Calella este un oraș litoral, situat la 58 kilometri nord-est de   Barcelona, în Costa Del Maresme. Orașul se învecinează cu stațiunile  Pineda De Mar  și  Sant Pol De Mar .   În trecut, locuitorii din   Calella se ocupau cu pescuitul și cu fabricarea textilelor. După anul 1960,  Calella  a început să se dezvolte din punct de vedere turistic. În partea de sud-vest a stațiunii este dispus un far, care datează din anul 1859, și două turnuri, cunoscute drept   „Les Torrettes ”, care sunt r ămășițele unei linii de semafor de la mijlocul secolului al XIX-lea. 

Citeste mai mult

Litoral Calella 2022 face parte din regiunea Costa Brava din Spania.

In Calella sunt 55 hoteluri, din care un hotel de 5 stele, 9 hoteluri de 4 stele, 32 de hoteluri de 3 stele, 13 hoteluri de 2 stele.

Filtre Litoral Calella 2022

Filtreaza hotelurile din Calella pe baza numarului de stele:

Filtreaza hotelurile din Calella pe baza tipului de masa:

Vezi hoteluri/orase din Calella cu diferite facilitati des cautate si folositoare:

Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Bernat Ii incepand cu 687.00 €
Plecare 26 Septembrie 2021, 7 nopti, Fara Masa
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel H Top Amaika incepand cu 455.00 €
Plecare 26 Septembrie 2021, 7 nopti, Fara Masa
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel H Top Calella Palace incepand cu 372.00 €
Plecare 26 Septembrie 2021, 7 nopti, Fara Masa

Preturile prezente pe aceasta pagina, referitoare la hotelurile din Calella, sunt orientative, calculate pentru 2 persoane, pe baza prețurilor aplicate în ultimele 60 de zile. Pretul corect din acest moment este afisat in pagina de rezervare si este calculat in functie de ofertele si disponibilitatea curenta.

Petreceți un sejur liniștit în stațiunea Calella

    Stațiunea  Calella dispune de o plajă lungă de 2 kilometri, care este extrem de populară atât în rândul turiștilor, cât și a localnicilor. Plaja este acoperită cu pietriș. Partea sa centrală și nordică este ceva mai aglomerată, în schimb, partea sudică este chiar liniștită. Datorită calității sale, plaja din Calella a fost premiată în mod constant cu blue flag. Se întâmplă adesea ca turiștii să confunde stațiunea  Calella cu stațiunea  Calella de Palafrugalis, care este situată la 60 kilometri distanță. În  Calella, turiștii vor descoperi o multitudine de hoteluri, pentru orice preferință și buget. Recomandările noastre sunt: Sant Jordi Boutique Hotel - Calella, H-top Secret Hotels Calella 4*, Hotel Bernat Ii, Hotel H Top Calella Palace, Hotel Les Palmeres - Calella, Summer Hotel Calella, Hotel Alegria Espanya - Calella, Hotel Apartamento Sant Jaume și altele. În  Calella există și câteva restaurante și cafenele, însă acestea sunt dispuse destul de departe de plajă, astfel că nu vă veți putea bucura de vederi către mare de pe terasele acestora. În plus, în stațiune veți descoperi și magazine, fast food-uri și cluburi, încât să puteți prelungi distracția până la primele ore ale dimineții. De altfel, stațiunea  Calella este extrem de populară în rândul tinerilor britanici și nemți, care vor lua la  rând localurile sale și vor anima atmosfera din stațiune. Stațiunea  Calella nu dispune de prea multe obiective turistice, însă turiștii vor putea să se bucure de excursii în  Barcelona, care este doar la o oră distanță. Cu toate acestea, turiștii vor putea vizita Biserica Sfânta Maria, Casa Sivilla, Casa de los Salvador, Capelele San Quirze și Santa Julita. De asemenea, turiștii vor putea vizita și Parcul Dalmau.

poza Petreceți un sejur liniștit în stațiunea Calella