Oferte Cazare - Litoral Pineda De Mar, Costa Brava, Spania ☀️ 2022

Cazare - Litoral Pineda De Mar 2022

     Pineda De Mar este o destinație turistică situată în nord-estul Spaniei, la circa 53 kilometri distanță de   Barcelona și la 17 kilometri distanță de stațiunea Lloret De Mar. Stațiune   Pineda De Mar se mândrește cu o plajă destul de spațioasă, care nu se aglomerează nici în vârful sezonului estival.   Plaja din această stațiune dispune de facilități, precum toalete, dușuri și spații de parcare pentru biciclete. Datorită calității sale și serviciilor oferite, plaja a fost premiată cu blue flag. Plaja stațiunii   Pineda De Mar este ideală pentru relaxare, însă vizitatorii săi se vor putea bucura și de numeroase sporturi nautice, precum snorkeling, winsurfing, wakeboarding etc. Pe plajă există și câteva centre sportive care oferă cursuri turiștilor dornici să se bucure de noi experiențe. 

Citeste mai mult

Litoral Pineda De Mar 2022 face parte din regiunea Costa Brava din Spania.

In Pineda De Mar sunt 19 hoteluri, din care 7 hoteluri de 4 stele, 12 hoteluri de 3 stele.

Filtre Litoral Pineda De Mar 2022

Filtreaza hotelurile din Pineda De Mar pe baza numarului de stele:

Filtreaza hotelurile din Pineda De Mar pe baza tipului de masa:

Vezi hoteluri/orase din Pineda De Mar cu diferite facilitati des cautate si folositoare:

Preturi pentru 2 adulti la
Hotel H Top Pineda Palace incepand cu 425.00 €
Plecare 26 Septembrie 2021, 7 nopti, Fara Masa

Preturile prezente pe aceasta pagina, referitoare la hotelurile din Pineda De Mar, sunt orientative, calculate pentru 2 persoane, pe baza prețurilor aplicate în ultimele 60 de zile. Pretul corect din acest moment este afisat in pagina de rezervare si este calculat in functie de ofertele si disponibilitatea curenta.

Bucurați-vă de o vacanță relaxantă în Pineda De Mar

    Orașul  Pineda De Mar se bucură de o planificare urbanistă deosebit de bine pusă la punct, pe cuprinsul său existând numeroase parcuri și spații verzi, unde vă veți putea petrece timpul când nu doriți să stați pe plajă.  Pineda De Mar este o stațiune ce se potrivește de minune atât familiilor cu copii, cât și tinerilor care doresc să se bucure de ceva mai multă distracție.  În ceea ce privește posibilitățile de cazare, recomandările noastre sunt: Aqua Hotel Promenade - Pineda De Mar, Hotel Alegria Pineda Splash, Hotel Aqua Promenade, Hotel Golden Taurus Aquapark Resort - Pineda De Mar, Hotel Golden Taurus Park Resort, Sumus Hotel Stella & Spa - Pineda De Mar, Aqua Hotel Nostre Mar ( Apartments ) - Pineda De Mar, Hotel Checkin Pineda, Hotel H-top Paradis Park, Hotel Paradis Park - Pineda De Mar și altele. Numeroaselor unități de cazare li se adaugă și câteva cafenele, restaurante, terase și un centru comercial. Date fiind toate acestea, sejurul petrecut în  Pineda De Mar are toate șansele să fie unul deosebit de plăcut.

poza Bucurați-vă de o vacanță relaxantă în Pineda De Mar


   Stațiunea  Pineda De Mar se bucură de o istorie îndelungată, iar în ciuda evenimentelor, pe cuprinsul orașului există numeroase clădiri istorice. Piața Catalyna datează din secolul al XVI-lea, din aceeași perioadă datează și biserica fortificată și turnurile de veghe din oraș. În fiecare zi de vineri, în oraș se organizează o piață în care se vând tot felul de obiecte, de la fructe și legume proaspete la obiecte de piele și altele. Piața se deschide la primele ore ale dimineții, iar în jurul prânzului este deja închisă. În oraș există și numeroase magazine de suveniruri, magazine cu articole de plajă și magazine cu ceramică lucrată manual. De-a lungul străzii St. Mere, principala stradă comercială din oraș, turiștii vor descoperi magazine cu obiecte de îmbrăcăminte și bijuterii drăguțe. În cazul în care doriți să vă bucurați de ceva mai mult shopping, atunci cel mai bine ar fi să organizați o excursie în  Barcelona. Puteți profita de această ocazie pentru a vizita și cele mai interesante obiective turistice de pe cuprinsul Barcelonei. Turiștii însetați de distracție, ziua se pot relaxa pe plaja din  Pineda De Mar, iar la lăsarea serii pot merge în stațiunea Lloret De Mar, orașul fiind centrul vieții de noapte din regiune. În Lloret De Mar există o mulțime de localuri de noapte cu muzică electronică, spaniolă și internațională. Turiștii care doresc să se bucure de distracție întreaga noapte pot lua cu asalt și orașul Calella, aici funcționând numeroase baruri, pub-uri și cluburi. Orașul este dispus la doar 10 minute distanță de  Pineda De Mar.

Turiștii care își doresc ca vacanța petrecută în  Pineda De Mar să fie una activă și interesantă pot întreprinde drumeții în Parcul Național Montnegre i el Corredor. Turiștii vor descoperi dealuri și păduri de pini, care sunt în completă antiteză cu peisajul litoral din zonă.  La circa 80 kilometri distanță de Pineda De Mar, turiștii vor descoperi Insulele Medes, care constituie zonă naturală protejată. O excursie aici este o activitate ideală pentru turiștii amatori de scufundări, deoarece mediul acvatic este deosebit de bogat și fascinant. 

poza Bucurați-vă de o vacanță relaxantă în Pineda De Mar